Mesaje dure pe pagina de Facebook a poliţistului pedofil: „Asta se întâmplă când angajările de fac „direct”…”

Unul dintre angajaţii Brigăzii Rutiere Bucureşti a şocat milioane de români, după ce a fost filmat în timp ce a agresat sexual doi fraţi minori. După ce s-a aflat identitatea sa, internauţii au lăsat o mulţime de mesaje tranşante pe pagina lui de Facebook.

08 ian. 2018, 12:54
Mesaje dure pe pagina de Facebook a poliţistului pedofil: „Asta se întâmplă când angajările de fac „direct”…”

„Pedofil nenorocit!”, „Asta se întâmplă când angajările se fac «direct» când sunt atâţia tineri absolvenţi ai şcolii de poliţie fără loc de muncă! Şefu lui pe care-l plimba cu maşina ar trebui tras la răspundere! Cu ce-l avea la mâna pe «şef»? Cât de mare este acel şef?”, „Pedofilul a fost prins!”, „Pedofilul-poliţist”, „Jeg penal” sunt doar cinci dintre mesajele care au fost scrise de internauţi.

Doi copii de cinci şi nouă ani au fost agresaţi sexual, vineri, într-un lift din Capitală. După câteva zile de căutări, poliţiştii au reuşit să dea de urma agresorului.

Poliţistul suspectat că ar fi agresat sexual doi minori, într-un lift al unui bloc din Drumul Taberei, activează la Brigada Rutieră din anul 2010, anterior fiind jandarm. Acesta se numeşte Eugen Stan, potrivit unor surse oficiale. Bărbatul are o fată care are în jur de 22 de ani.

Citeşte şi Detalii neştiute despre poliţistul pedofil. Colegii îl porecliseră Violatorul din 2015