Mihai Voropchievici dezvăluie ce talismane le poartă noroc zodiilor în 2017

Numerologul Mihai Voropchievici a dezvaluit ce talismane le poarta noroc zodiilor in anul 2017. Pentru a avea noroc, fiecare zodie trebuie sa poarta o anumita piatra cu ea in momentele cheie din acest an, in clipele cand simt va vor fi singure.

RomaniaTV.net
22 ian. 2017, 10:49
Mihai Voropchievici dezvăluie ce talismane le poartă noroc zodiilor în 2017

Berbecul trebuie sa poarte jasp pe parcursul acestui an. Aceasta piatra aduce noroc si goneste spiritele rele. In plus, stimuleaza digestia, care este de multe ori deficitara in cazul acestui semn zodiacal.

Taurul trebuie sa poarte ca talisman cuart roz. Aceasta piatra de culoare roz intareste functiile inimii si aduce noroc in dragoste.

Nativul zodiei Gemeni trebuie sa poarte asupra sa chihlimbar, mai ales in sezonul rece cand este expus racelilor.

Racului i se potriveste aventurinul. Aceasta piatra ii aduce un noroc nesperat si il protejeaza de energiile negative. Anul acesta este anul ocultismului, iar Racul este expus la farmece. Tocmai de aceea trebuie sa poarte cu el aceasta piatra.

Leul trebuie sa poarte asupra sa cristalul de stanca. Cu ajutorul acestei pietre norocoase, mintea si spiritul nativului de foc vor fi in deplina forma.

Talismanul norocos al Fecioarei in 2017 este citrinul. Aceasta piatra de culoarea lamaii aduce buna dispozitie, ajuta digestia si pancreasul.

Balanta trebuie sa aiba asupra sa sodalit. Aceasta piatra de o culoare mai intunecata, ca marea in adancuri, inlatura emotiile puternice si aduce liniste si echilibru interior.

Talismanul norocos pentru Scorpion este carneolul. Aceasta piatra aduce mare putere de concentrare si il protejeaza de energiile negative si de farmece.

Sagetatorul trebuie sa poarte obsidian de culoare neagra. Aceasta piatra aduce bine in toate planurile. Are un atu mai mare in acest an fata de 2016.

Capricornului i se potriveste orice tip de cuart. Cuartul va fi ca un protector sentimental pentru Capricorn. Va avea mult noroc in dragoste.

Varsatorul trebuie sa aiba un ametist la el daca vrea sa scape de insomnii. Il poate pune sub perna daca nu reuseste sa adoarma.

Nativul nascut in zodia Pesti trebuie sa poarte ca talisman howlitul. Aceasta piatra protejeaza mintea si corpul si este de ajutor in situatii dificile. Mareste concentrarea si imunitatea.

Sursa: teotrandafir.com