Minune pentru Denisa Manelista. Ultimele analize au adus speranţă în familia cântăreţei, doctorii sunt optimişti

Doctorii care se acupă de Denisa sunt uluiţi de rezultatele ultimelor analize. Se pare că starea de sănătate a artistei se ameliorează  şi speranţa îşi face din nou loc în sufletele celor care o iubesc.

RomaniaTV.net
05 mai 2017, 17:40
Minune pentru Denisa Manelista. Ultimele analize au adus speranţă în familia cântăreţei, doctorii sunt optimişti

Denisa, diagnosticată cu ciroză, aproape că își pierduse speranța în vindecare după ce s-a demonstrat că tratamentul costisitor urmat la Viena a fost tardiv… În momentul în care s-a întors acasă, în țară, cu visele spulberate, ficatul Denisei mai era funcțional doar la capacitate de 5%.

Potrivit unor surse, astăzi, după ultimele analize, medicii au constatat cu suprindere că organul a început să funcționeze la alți parametri – 25% din capacitate. Regenerarea lui devine evidentă, asta în timp ce, în lipsa unei soluții din partea medicinei moderne, artista a apelat la terapii alternative și produse naturiste.

Așadar, deși veștile cu privire la starea ei de sănătate erau îngrijorătoare în ultima vreme, artista și-a recăpătat speranța că se va face bine și se va putea bucura din nou de tinerețea ei.

Vineri seara, Denisa a postat, pe pagina de Facebook, un mesaj prin care mulţumeşte celor care a fost lângă ea în aceste momente dificile. „Vă pup dragilor! Vă mulțumesc pentru toate mesajele și pentru toată susținerea și pentru gândurile bune!”, a scris Denisa pe Facebook.

Citeşte şi: Denisa Manelista RUPE TĂCEREA. Totul despre BOALA de care SUFERĂ