MIRACOL al VIEŢII pe băncile şcolii. Vezi ce a păţit o învăţătoare la 20 de minute după sunetul CLOPOŢELULUI

O învăţătoare din Marea Britanie a avut parte de un eveniment pe care nu îl va uita pentru tot restul vieţii după ce a fost nevoită să nască în clasă, ajutată de colegi. Astfel, la scurt timp după începutul orei femeia a început să aibă contracţii, iar la venirea ambulanţei bebeluşul se afla deja în braţele mamei.

18 sept. 2013, 16:46

Diane Krish-Veeramany, o învăţătoare de 30 de ani din Marea Britanie, şi-a născut al doilea copil, un băiat pe nume Jonah, direct în clasă, după ce a avut contracţii la scurt timp după începerea orei. Cu toate că mai avea o zi până la internarea într-o maternitate, bebeluşul a venit mai devreme, potrivit Daily Mail.

Citeşte şi INCREDIBIL: Un băieţel din Marea Britanie s-a născut fără sânge în corp

Tânăra a fost ajutată de trei dintre colegi, iar până la venirea ambulanţei bebeluşul de patru kilograme se afla deja în braţele mamei. „Moaşele de ocazie” au primit ajutor prin telefon de la doctori, învăţând pe loc cum să asiste la o naştere. Mai mult, soţul femeii a fost prezent la întreg evenimentul, după ce soţia l-a chemat pentru a o transporta la spital.

Citeşte şi MOMENT INEDIT. O femeie a născut în toaleta Penitenciarului Focşani

A fost perfect, bebeluşul este sănătos, la fel şi eu. Mă bucur că am născut în clasă, altfel l-aş fi adus pe lume pe bancheta din spate a unei maşini. Nu mă aşteptam să ajung să am un bebeluş pe băncile unei şcoli„, a povestit femeia, fericită că are un copil sănătos.