Mircea Băsescu şi soţia lui, din nou la Tribunalul Constanţa. Situaţie ABSURDĂ în casa celor doi VIDEO

O nouă zi în sala de judecată pentru familia lui Mircea Băsescu. Este a doua oară în această săptămână când rudele fostului preşedinte ajung în faţa judecătorilor. Mircea şi Doiniţa Băsescu trebuie să dea declaraţii în dosarul de trafic de influenţă.

RomaniaTV.net
22 mai 2015, 07:31
Mircea Băsescu şi soţia lui, din nou la Tribunalul Constanţa. Situaţie ABSURDĂ în casa celor doi VIDEO

Mircea Băsescu şi soţia lui, Doiniţa, au venit separat la tribunal. Primul a ajuns Mircea Băsescu. Fratele preşedintelui a venit însoţit de avocatul lui şi nu a dorit să vorbească nu jurnaliştii despre dosarul în care a fost citat.

Citeşte şi: INTERVIU EXCLUSIV. Mircea Băsescu: Nu mă simt ABANDONAT de către fratele meu. Vorbim des VIDEO

La scurt timp, la Tribunalul Constanţa şi-a făcut apariţia şi Doiniţa Băsescu. Soţia lui Mircea Băsescu a venit singură. Ea nu a mai fost audiată de judecători, părăsind sala înainte de a fi strigata. Ea a explicat că a fost citată doar pentru a fi prezentă, nu pentru a fi audiată.

Citeşte şi: Izaura Anghel şi Marian Căpăţână susţin afirmaţiile lui Bercea. O parte din bani au ajuns la Traian Băsescu

Cei doi soţi se regăsesc într-o situaţie absurdă din cauza procesului cu interlopii din clanul Bercea. Deşi locuiesc în aceeaşi casă, cei doi au mers astăzi separat la Tribunal, iar fratele fostului preşedinte a declarat că nu vorbeşte cu soţia detalii din anchetă pentru că este martor în dosar. Doiniţa Băsescu a ajuns şi ea în faţa judecătorilor, pentru a doua oară în această săptămână.

În urmă cu trei zile, toată familia lui Mircea Băsescu a fost audiată, soţia şi cei doi copii. Doiniţa Băsescu le-a explicat atunci magistraţilor care a fost relaţia cu familia lui Bercea Mondial, dar şi ce cadouri şi-au făcut reciproc. Ea spune că Sandu Anchel i-a dat un bănut din aur după ce i-a botezat nepoata, dar şi un colier din aur cu pietre, pe care ulterior soţul său l-a restitituit.

Doiniţa Băsescu a fost audiată, marţi, la Tribunalul Constanţa, în dosarul în care cinci membri ai familiei Anghel sunt judecaţi pentru şantajarea lui Mircea Băsescu.

Soţia lui Mircea Băsescu a spus că în momentul în care a botezat-o pe nepoata lui Sandu Anghel, dar şi o perioadă după aceea, relaţia dintre cele două familii era una de respect reciproc.

Doiniţa Băsescu a precizat că după ce Bercea Mondial a fost arestat vizitele membrilor familiei Anghel au început să fie neanunţate, una dintre acestea având loc în toamna anului 2013, când au venit Fănica şi Florin Anghel, respectiv soţia şi fiul lui Sandu Anghel.

„Am avut o discuţie cu ei. Erau foarte îngrijoraţi şi mi s-au părut agresivi. Au venit pentru a mă ruga să vorbesc cu soţul meu să le înapoieze nişte bani. Le-am spus că nu ştiu despre ce bani este vorba. Ei mi-au dat un stick pe care era o înregistrare în care o altă persoană vorbea cu Florin despre aceşti bani. Eu nu am vrut să iau stickul, le-am spus că nu mă interesează şi cu astfel de lucruri să nu mai vină la noi. Le-am spus că nu cred că soţul meu a luat bani de la ei aşa cum nu a luat de la nimeni niciodată, nu a venit cu bani acasă şi nici nu aveam nevoie de bani”, a afirmat Doiniţa Băsescu, precizând că a aflat despre ce bani era vorba de la televizor, după realizarea flagrantului.

Soţia lui Mircea Băsescu a mai spus că, în acel moment, membrii familiei Anghel au spus că, dacă nu primesc banii, vor da înregistrarea respectivă la televiziuni.

„După ce mi-au spus de stick ne-au ameninţat că, dacă nu primesc banii, ne fac de râs, dau la televiziuni imaginile. Am spus că nu-i cred, pentru că îl cunosc pe soţul meu. L-am întrebat pe soţul meu despre ce este vorba şi mi-a spus că nu este adevărat, că nu a primit bani de la familia Anghel”, a susţinut Doiniţa Băsescu.

Fiind întrebată de avocatul Pavel Abraham, apărătorul familiei Anghel, dacă a discutat cu Traian Băsescu despre această chestiune, Doiniţa Băsescu a spus: „Nu i-am comunicat, nu am avut astfel de discuţii cu preşedintele”.