Momente emoţionante în familia Biancăi Drăguşanu. Ce le-a atras fanilor atenţia la fotografie

Bianca Drăguşanu şi Victor Slav trăiesc momente de nedescris alături de fiica lor, Sofia Natalia. Cei doi sunt mai fericiţi ca niciodată alături de cea mică, iar anul acesta sărbătorile pentru ei par a fi perfecte.

18 dec. 2016, 10:37
Momente emoţionante în familia Biancăi Drăguşanu. Ce le-a atras fanilor atenţia la fotografie

Dincolo de emoţiile de familie pe care le-a transmis fotografia cu cei trei, fanii au admirat ţinuta Sofiei, scrie spynews.ro. Bianca Drăguşanu a îmbrăcat-o pe micuţă în Crăciuniţă. „Şi primul nostru Crăciun”, a scris vedeta la descrierea fotografiei.

Citeşte şi Primele declaraţii ale Biancăi Drăguşanu după ce a ajuns cu fetiţa la spital

Viaţa de familie de prieşte celor doi părinţi, iar pe Sofia o iubesc cum nu se poate de mult. De când a venit pe lume, Sofia Natalia, viaţa Biancăi, dar şi a lui Victor s-a schimbat foare mult.

Bianca Drăguşanu a devenit mămică pentru prima dată acum o lună când a născut o fetiţă perfect sănătoasă. Sofia Natalia a venit pe lume pe 26 septembrie 2016. Vedeta a născut la o clinică privată, fetiţa măsurând 50 de cm şi cântărind 3250 de grame. Aceasta formează un cuplu alături de tatăl fetiţei ei, Victor Slav.

Citeşte şi Bianca Drăguşanu, declaraţie surprinzătoare despre fostul ei iubit: Sunt multe lucruri pe care le-am învăţat de el

Bianca Drăguşanu şi Victor Slav s-au cunoscut în platoul unei emisiuni şi s-au îndrăgostit la prima vedere. Cei doi au fost iubiţi timp de trei luni, iar apoi au ales să se căsătorească. Căsnicia lor a durat doar şase luni, după care au divorţat. După mai multe despărţiri şi împăcări, cei doi s-au împăcat, iar, în prezent, formează un cuplu.