Nepoata lui Dolly Parton a fost găsită moartă după ce a luat o supradoză

Nepoata lui Dolly Parton a fost găsită moartă săptămâna trecută după ce a luat o supradoză, dar celebra cântăreața de country nu a participat la înmormântare susținând că nu se simte bine și nu poate călători.

04 apr. 2017, 09:12
Nepoata lui Dolly Parton a fost găsită moartă după ce a luat o supradoză

Tever Parton, în vârstă de 36 de ani, era nepoata lui Dolly Parton (71 de ani) și era cunoscută ca fiind dependentă de droguri, scrie libertatea.ro. În urmă cu puțin timp aceasta a pierdut custoria fiiului ei din cauza consumului de droguri.

Citeşte şi Totul despre Dolly Parton, artista care a vrut să arate ca târfa oraşului

Potrivit presei americane, aceasta a fost găsită săptămâna trecută, fără suflare după ce a luat o supradoză. Înmormântarea a avut loc pe 30 martie, dar Dolly nu a participat la funerarii. Cântăreața anunțând că nu poate ajunge la eveniment, spunând că nu se simte bine și nu poate călătorii.

Totuși relația dintre cele două nu a fost foarte distantă, în ciuda faptului că tânăra era dependetă de mulți ani de droguri. Radaronline.com scrie că Trever a fost prinsă fumând marijuana și luând cocaină, mai mult, odată a atacat-o pe mama bolnavă de cancer a iubitului ei pentru a-i lua banii de droguri.

Citeşte şi CEI MAI BOGAŢI CÂNTĂREŢI ai tuturor timpurilor. VEZI TOPUL

Dolly Parton a plătit odată 25.000 de dolari pentru a o interna într-un centru de dezintoxicare, dar acest lucru a fost inutil pentru că tânăra a recidivat și a ajuns în custoria poliției care a condamnat-o la trei ani de închisoare.