Noi imagini cu accidentul lui Dan Condrea. Cine au fost de fapt MARTORII tragediei

Dan Condrea a murit în urma unui eveniment rutier pe 22 mai, pe drumul dintre Buftea şi Corbeanca, iar procurorii trebuie să stabilească dacă a fost vorba de sinucidere, simplu accident sau o crimă, aşa cum susţin mai multe voci. Marţi, anchetatorii au anunţat că au primit rezultatele probelor ADN, care confirmă că trupul neînsufleţit din maşina care a izbit trei pomi de pe marginea drumului era al lui Dan Condrea, ceea ce infirmă speculaţiile privind o înscenare a morţii fostului patron de la Hexi Pharma, companie aflată în centrul unui scandal privind distribuirea de dezinfectanţi diluaţi şi de mii de ori în spitalele din România.

RomaniaTV.net
31 mai 2016, 20:11
Noi imagini cu accidentul lui Dan Condrea. Cine au fost de fapt MARTORII tragediei

România TV a prezentat marţi seară, în exclusivitate, imagini surprinse la locul accientului la doar cateva minute după tragedie, dar şi scene surprinse de camere de supraveghere amplasate pe drumul parcurs de Dan Condrea de nu mai puţin de 13 ori înainte de a muri în accident, aşa cum au anunţat procurorii.

Filmarea de la locul accidentului, realizată cu o cameră amplasată pe bordul unui autoturism aflat în trafic, arată că în zonă la doar câteva minute de la accident se aflau mai multe maşini şi mult mai mulţi oameni decât au fost audiaţi de procurori.

Totodată, jurnalistul Luis Lazarus a prezentat în cadrul emisiunii „România la Raport” imagini de pe o cameră de supraveghere amplasată pe traseul parcurs de Dan Condrea, potrivit procurorilor, însă aceasta nu a surprins şi numărul de înmatriculare al maşinii, existând astfel posibilitatea unei confuzii care să-i fi indus în eroare pe procurori.