Nu s-au mai recunoscut în oglindă! Şocul pe care l-au avut nişte FEMEI DE LA ŢARĂ după ce au fost transformate radical

Un ONG din România și-a luat un angajament nobil! Acela de a transforma femeile din mediul rural, fără posilibități, în adevărate frumuseți! Femeile beneficiază de tuns, vopsit, coafat și machiat, pentru a le oferi o mică rază de lumină și un zâmbet care să le aline celelalte greutăți, măcar pentru câteva ore.

RomaniaTV.net
29 apr. 2016, 05:46
Nu s-au mai recunoscut în oglindă! Şocul pe care l-au avut nişte FEMEI DE LA ŢARĂ după ce au fost transformate radical

Transformările sunt cu adevărat uluitoare în cadrul acestui proiect, care urmărește să le redea femeilor încrederea în ele și să le readucă aminte să aibă grijă de ele, în măsura în care pot. A fost vizat mediul rural, pentru că în principal aici femeile se lasă pe ele pe ultimul loc, de fiecare dată.

Citeşte şi  Greşeli de machiaj care te îmbătrânesc cu 10 ani

Plus că banii pentru a-și întreține frumusețea sunt foarte puțini. Drept pentru care, ideea asociației este cu adevărat salvatoare, din acest punct de vedere: o caravană a frumuseții care merge din sat în sat și înfrumusețează gratuit femeile nevoiașe.

Până la acest moment, au beneficiat de ședinte gratuite de înfrumusețare peste 270 de femei, serviciile fiind asigurate de specialiști în domeniu, voluntari în cadrul proiectului.

Imginile şoc pe elli.ro