Nunţi VIP de milioane

Ca într-o poveste modernă dintre un Romeo celebru şi o Julietă la fel, aceste vedete au spus „DA!" pe bani mulţi. Şi deşi au costat o avere, nunţile extravagante nu le-au asigurat tuturor o căsnicie fericită.

30 mai 2016, 10:03
Nunţi VIP de milioane

David & Victoria Beckham

David Robert Joseph Beckham şi Victoria Caroline Adams s-au cununat religios pe 4 iulie, chiar de ziua Americii, în anul 1999. Nunta organizată de revista OK! UK a costat 800.000 $, iar rochia, creaţie Vera Wang, a costat 100.000 $. Ceremonia şi petrecerea au avut loc lângă Dublin, în Irlanda, la castelul Luttrellstown, o construcţie gotică ce datează din 1794. La nuntă au luat parte în jur de 230 de invitaţi.

Madonna & Guy Ritchie

„Material Girl” nu putea să nu aibă o nuntă de calibru. Invitaţii au petrecut bine păziţi la castelul Skibo din Scoţia, iar întregul eveniment a costat 1,5 milioane $. Pentru rochia în stil spaniol, semnată Stella McCartney, Madonna a plătit 80.000 $. Cei doi au divorţat după 10 ani de căsnicie, Guy rămânând cu proprietatea Ashcombe din Wiltshire, care valorează 10 milioane de lire sterline, şi alte 10 milioane în cont, cu menţiunea de a nu vorbi niciodată despre anii petrecuţi alături de divă. Divă care nu s-a sfiit să îl numească „retardat emoţional” în faţa fanilor.

Vezi pe www.okmagazine.ro cum au arătat și alte nunți ale vedetelor!