O asistentă medicală din Vrancea a murit la numai 38 de ani. Fiica ei susţine examenul de Bacalaureat

E doliu în Serviciul de Ambulanță Județean Vrancea, după ce asistenta Gabriela Ana Ciobanu a murit. Tânăra s-a stins din viață la doar 38 de ani, după ce a pierdut lupta cu o boală nemiloasă. Femeia era căsătorită și avea o fiică. Copleșită de durere, adolescenta va susține, luni, prima probă a examenului de Bacalauret, iar apoi își va înmormânta mama.

26 iun. 2017, 13:17
O asistentă medicală din Vrancea a murit la numai 38 de ani. Fiica ei susţine examenul de Bacalaureat

Descrisă drept o asistentă devotată și o bună colegă, Gabriela Ana Ciobanu a murit la doar 38 de ani din cauza unei boli necruțătoare. Femeia locuia în Cândești și lucra ca asistentă la microstația Dumbrăveni, iar soțul ei este ambulanțier, informează Monitorul de Vrancea.

Asistenta are o fată care și-ar fi dorit să urmeze Facultatea de Medicină. Din cauza suferinței mamei sale, adolescenta nu s-a mai putut concentra pe studiu. Tânăra susține examenul de Bacalaureat.

Întristați de vestea cumplită, numeroși colegi au trimis mesaje de condoleanțe pe pagina de Facebook al SAJ Vrancea.

Citeşte şi Luis Lazarus, ÎN DOLIU. „Avea 15 ani şi doar ce luase examenul de capacitate”

„Doamne! Ai grijă de sufletul ei bun în lumea de dincolo”

„Dumnezeu să te ierte, suflet bun și frumos! De sus, dintre îngeri, să ai grijă de familia ta”

„Dumnezeu a vrut-o la El pentru bunătatea și blândețea ei, la o vârstă atât de tânără. Să o ierte și să o odihnească în liniște și pace! Fie ca Dumnezeu să o ajute pe fetița ei să promoveze examenul de Bacalaureat și pe cel de admitere la facultate care a coincis cu această mare nenorocire”, sunt doar câteva dintre mesajele postate pe pagina de Facebook al SAJ Vrancea.

Potrivit sursei citate, Gabriela Ana Ciobanu este al treilea angajat al Serviciului de Ambulanță Județean Vrancea care dispare din această lume în acest an. Costel Chiper și Octavian Ștefănescu, ambulanțieri în cadrul SAJ Vrancea, s-au stins din viață în urmă cu câteva luni. Ambii aveau 49 de ani.