O bătrână a murit cu câteva ore înainte de externare. Medici acuzaţi de malpraxis

Un nou scandal de proporţii a izbucnit la Spitalul Curtea de Argeş. Rudele unei bătrâne care a murit cu câteva ore înainte de externare acuză medicii de malpraxis. Oamenii spun că femeia s-a stins cu zile pentru că ar fi fost neglijată de cadrele medicale, familia este decisă să facă plângere împotriva lor.

09 apr. 2016, 06:39
O bătrână a murit cu câteva ore înainte de externare. Medici acuzaţi de malpraxis

Ligia Moisescu avea 71 de ani. În urmă cu două luni a suferit un atac cerebral, a fost internată la Piteşti, iar medicii au reuşit să o salveze.

A mers acasă, dar acum câteva zile s-a simţit rău, iar familia a dus-o la cel mai apropiat spital, la Curtea de Argeş. Familia susține că medicii de aici aproape că nici nu au băgat-o în seamă și că bătrâna s-a stins cu zile.

Și colegele de salon spun că bătrâna a primit doar calmante şi picături. În plus, ele i-ar fi administrat tratamentul şi nu asistentele.

Familia este decisă să reclame medicii pentru malpraxis. Între timp, conducerea spitalului a început o anchetă.

„A fost internata in sectia Boli Interne, consultata de medic primar. Am inteles ca sunt medici in concendiu si un alt medic la un congres si fost un doctor la 40 de pacienti? Nu am inca datele acestea ca sa le putem coment”, a spus  VIOREL STATE, director medical Spitalul Curtea de Argeş, potrivit România TV.

Mai mult, familia acuză medicii şi de lipsă de transparenţă pentru că după moartea femeii nu au avut acces la fişa medicală, în care este trecută evoluţia stării de sănătate.

Citeşte şi O româncă primeşte 39.000 de euro de la CEDO, după ce a făcut o plângere de MALPRAXIS