O cunoscută actriță, despre relația cu Florin Piersic: „Am fost împreună 9 ani”

Florin Piersic este unul dintre cei mai mari și îndrăgiți actori. După cum el însuși a povestit în nenumărate rânduri, actorul a avut multe femei în viața lui. Dintre toate, cu trei s-a și căsătorit: Tatiana Iekel (1960-1974), actrița care i l-a dăruit pe Florin jr, cu Anna Szeles (1976-1985), care i-a făcut și ea un băiat, pe Daniel, și cu Anna Torok (din 1993), o contabilă din Cluj-Napoca.

10 mai 2017, 10:19
O cunoscută actriță, despre relația cu Florin Piersic: „Am fost împreună 9 ani”

Despre relația dintre actor și Gabriela Vlad s-a mai scris de-a lungul anilor. Însă, până acum se știa că a fost o relație scurtă, pentru că Piersic a întâlnit o altă femeie. După mulți ani, Gabriela Vlad a mărturisit cum au stat lucrurile.

„Relația mea de dragoste cu Florin Piersic a durat din 1974, când eram studentă la IATC, și până în anul 1983, când l-am cunoscut pe tatăl copiilor mei, omul de afaceri Marcel Werner. Am fost 9 ani împreună și da, pot spune că am fost împreună foarte îndrăgostiți unul de altul, fără să fim într-o relație secretă, din contra pot spune, eram împreună foarte pe față, dar încercând să nu lovim alte sentimente…..dar viața bate filmul și am pornit pe un alt făgaș, fără a mă căsători cu el, din păcate…”, a marturisit Gabriela Vlad, potrivit wowbiz.ro