O femeie şi-a născut nepoata sub ochii fiicei ei

Pentru o mamă, cel mai mult pe lumea asta contează fericirea copilului ei. Acest lucru îl demonstrează şi o femeie din Texas, SUA, care, în ciuda faptului că are 54 de ani, s-a oferit să-şi poarte nepoata în pântece, după ce fiica ei a pierdut mai multe sarcini şi suferea foarte tare pentru că nu reuşea să devină mămică.

09 ian. 2016, 12:58
O femeie şi-a născut nepoata sub ochii fiicei ei

Kelley McKissack şi soţul ei, Aaron, s-au chinuit ani întregi sa aibă un copil, însă fără succes, fapt pentru care a apelat şi la numeroase tratamente de fertilizare in vitro, scrie libertatea.ro. Însă, într-un singur an, tânăra de 28 de ani a pierdut nu mai puţin de trei sarcini, nereuşind să ducă nici una până la capăt.

Citeşte şi Un copil îşi întreabă mama: Pot să merg la spital să văd un prieten bolnav? Peste câteva ore se întoarce roşu de plâns

Văzând cât de mult suferă, mama ei s-a oferit să îi poarte ea copilul în pântece şi să joace rolul unei mame-surogat. Astfel, în ciuda vârstei înaintate, lui Tracey Thompson i-au fost implantaţi embrioni de la ultima fertilizare in vitro a fiicei ei, iar minunea s-a întâmplat.

Săptămâna aceasta ea şi-a adus nepoata pe lume chiar sub privirile fiicei ei, care a asistat la naştere. Kelley a mărturisit că a fost un moment cu totul special şi că are de gând să îi spună micuţei, pe nume Kelcey, că a fost adusă pe lume de bunica sa.

„E frumoasă şi perfectă. Nimeni nu ar fi putut să-mi dea vreodată un cadou mai frumos”, a declarat proaspăta mămică, iar bunica Tracey a completat spunând că e o binecuvântare că a putut să facă acest lucru pentru fiica ei.