O nouă tragedie. Actriţa dispărută în ziua de Crăciun a fost violată şi ucisă

Tricia McCauley, actriţă americană şi instructor de yoga, în vârstă de 46 de ani, a fost găsită moartă la două zile după ce a fost anunţată dispariţia sa.

30 dec. 2016, 10:15
O nouă tragedie. Actriţa dispărută în ziua de Crăciun a fost violată şi ucisă

Tricia McCauley era aşteptată la cina de Crăciun în casa unor prieteni din Washington DC, însă nu a mai ajuns acolo. De asemenea, în dimineaţa zilei următoare a ratat un zbor de pe Aeroportul Internaţional Roland Reagan, ea planificând pe 26 decembrie o vizită la rude.

În cele din urmă Tricia McCauley a fost dată dispărută, iar poliţia a găsit-o moartă în propria maşină, o Toyota Scion, parcată în faţa unui magazin din nord-vestul oraşului. Autopsia a relevat că ea a fost strangulată, iar un suspect se află deja în custodia poliţiei. „Nu credem că suspectul cunoştea victima„, a spus şeful interimar al poliţiei din Washington DC, Peter Newsham. Adrian Johnson, suspectul arestat, a făcut sex cu Tricia înainte ca aceasta să fie omorâtă, urmele de pe corpul ei fiind deatfel dovezi de agresiune sexuală.

Între filmele în care a jucat Tricia se numără The Paper Girl (2000), Step Up (2006) şi Never Dream: The Beginning (2012).