OBICEIURI care te vor menţine sănătoasă

Dacă vrei să ai o sănătate de fier, nu ai nevoie, întotdeauna, de schimbări mari în stilul de viață. Iată câteva obiceiuri simple, care te vor feri de probleme.

22 oct. 2014, 19:29
OBICEIURI care te vor menţine sănătoasă

1. Consumă probiotice. Probioticele nu te ajută doar la digestie, ci îți întăresc și imunitatea. Un studiu din 2012, publicat în „Jurnalul britanic de nutriție”, a arătat că studenții care au consumat aceste microorganisme au avut mai puține simptome de răceală, iar dacă s-au îmbolnăvit, și-au revenit mai repede, scrie unica.ro.

2. Adaugă ulei de cocos în cafea. O lingură de ulei de cocos în cafeaua de dimineață stabilizează nivelul de zahăr din sânge pentru toată ziua, spun specialiștii.

Citeşte şi OBICEIURI de viaţă care te menţin sănătos

3. Bea mai multă cafea. Femeile care beau mai puțin de 150 de ml de cafeină zilnic sunt cu 15% mai expuse să facă tinnitus decât cele care consumă 450 de ml, potrivit cercetătorilor.

4. Cască atunci când simți nevoia. Dacă simți nevoia să caști, nu te abține, indiferent de locul în care ești. Cercetătorii de la Universitatea din Vienna susțin că te ajută să îți odihnești creierul și îți îmbunătățește performanța.

5. Râzi măcar o dată pe zi. Dacă râzi câteva minute, te vei relaxa și îți vei scădea tensiunea arterială.

Citeşte şi Lucruri rele care sunt bune pentru tine