Dezvăluiri din celula lui Sorin Oprescu. Ce a cerut primarul arestat al Capitalei

Primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, stă inchis într-o celulă de 12 metri pătraţi şi suportă cu greu mirosul de toaletă şi aerul închis.

10 sept. 2015, 19:30

Sorin Oprescu este arestat de patru zile, însă situaţia lui nu este deloc una bună. Bolnav de diabet, edilul are probleme cu alimentaţia, stresul şi spaţiul închis, scrie wowbiz.ro.

Citeşte şi: Ce PROBE au procurorii în dosarul lui Oprescu. DISCUŢIA din casa edilului în seara în care a luat banii

Surse din preajma predilului susţin că el încearcă să fie calm şi cere, în limita posibilităţilor, câteva „facilităţi” pentru ca starea lui de sănătate să nu se agraveze.

Oprescu nu vorbeste aproape deloc in celula in care mai sunt retinuti Mohammad Munaf si Sile Camataru. El prefera sa fie retras, sa raspunda doar daca este intrebat si sa respecte programul inchisorii. În schimb, dincolo de plimbarile zilnice, primarul a mai dorit sa fie lasat la aer putin, intrucat in cazul bolii sale, are nevoie sa iasa din spatiul inchis la intervale de timp. Umezeala din interior, plus mirosul de toaleta puternic il deranjeaza si ii pot crea neplaceri, mai ales ca el incerca din rasputeri sa isi tina diabetul sub control si sa nu ceara ajutor medical, asa cum au facut alti retinuti celebri”, au dezvaluit persoane din apropierea lui Sorin Oprescu.

Vezi şi: HAOS de cinci zile la Primăria Bucureşti după arestarea lui Oprescu