Orori de nedescris. Fetiţe între 3 şi 7 ani, torturate, mutilate şi ucise de un şomer de 20 de ani

Un bărbat de 20 de ani, şomer indian, a mărturisit că a violat şi ucis nouă fetiţe cu vârste cuprinse între 3 şi 7 ani în New Delhi şi în alte trei oraşe din India într-o perioadă de doi ani, a informat poliţia indiană.

RomaniaTV.net
21 nov. 2018, 18:08
Orori de nedescris. Fetiţe între 3 şi 7 ani, torturate, mutilate şi ucise de un şomer de 20 de ani

Aceste cazuri au fost descoperite acum de către autorităţile indiene, după mai bine de doi ani, în timp ce autorităţile indiene nu au resurse suficiente pentru a preveni astfel de cazuri de crime sexuale asupra unor fiinţe fără apărare.

Criminalul care şi-a recunoscut crimele a fost arestat în data de 11 noiembrie, în oraşul Gurugram, care se învecinează cu Delhi.  bordering Delhi.

Citeşte şi Bărbat ucis de maimuţe, în India. Au aruncat cu cărămizi în el

Criminalul îşi alegea victimele cărorra le rupea picioarele şi apoi le viola, a explicat Subhash Boken, un inspector local şi ofiţer de relaţii cu publicul din cadrul poliţiei locale. După ce le tortura, criminalul le ucidea. 

Poliţia indiană l-a audiat pe criminalul care a recunoscut, la început, că a ucis trei fetiţe, iar apoi, a mărturisit că a mai ucis patru fetiţe. Patru dintre cazuri s-au petrecut în Delhi, trei în Gurugram şi altul în oraşul Gwalior.

Deocamdată, criminalul nu a fost inculpat oficial.