Pentru NOAPTEA MUZEELOR 2015 îţi recomandăm patru muzee ale ştiinţei pe care să le vizitezi

Noaptea Muzeelor 2015 este descrisă drept un eveniment în care muzeele din toată țara își deschid porțile cu evenimente și expoziții speciale pentru a celebra alături de alte mii de instituții similare din Europa.

14 mai 2015, 11:17
Pentru NOAPTEA MUZEELOR 2015 îţi recomandăm patru muzee ale ştiinţei pe care să le vizitezi

Noi o descriem drept noaptea în care poți să renunți la replica „Muzeele sunt plictisitoare, așa că ies la bere”, pentru că nici nu trebuie să plătești bilet. Dacă te-ai hotărât să participi la eveniment, noi am hotărât să îți ușurăm treaba și să îți spunem ce găsești în cele mai interesante muzee. Așa că știi ce ai de făcut pe 16 mai, de Noaptea Muzeelor 2015: îți iei rucsacul în spate și mergi la muzeu, nu pe Lipscani.

Citeşte şi Noaptea Muzeelor. Opera Comică pentru Copii îţi arată miraculoasa lume din spatele cortinei

Noaptea Muzeelor 2015 la Muzeul „Dimitrie Leonida”

La Muzeul Național Tehnic „Dimitrie Leonida”, primul muzeu de acest tip din România, înființat în 1909, găsești exponate pentru politehnistul din tine. Vei putea vedea centrala electrică Brule, formată dintr-o maşină cu aburi, monocilindrică verticală Brule şi un generator de curent continuu Systeme Edison, un generator de curent continuu, care a funcţionat la una din primele centrale de curent electric din România, situată pe calea Victoriei din Bucureşti, o locomotivă de mină din 1880, un cuptor Plitz, un tramvai cu cai și multe alte obiecte interesante pentru care merită să te deplasezi până la parcul Carol.

Citeşte mai mult pe playtech.ro

Citeşte şi NOAPTEA MUZEELOR 2015. Muzeele participante şi evenimentele organizate în Bucureşti