Petreceri NECONVENŢIONALE pentru seara de Revelion. Cum poţi petrece o noapte FIERBINTE

Revelionul este fără doar şi poate cea mai aşteptată zi din an, iar petrecerea trebuie marcată corespunzător. Mulţi aleg locaţii inedite, de care să-şi amintească, iar în Capitală ai două variante inedite: un club de swing sau Casa Poporului.

10 dec. 2013, 18:44
Petreceri NECONVENŢIONALE pentru seara de Revelion. Cum poţi petrece o noapte FIERBINTE

Dacă vrei să înlocuieşti sarmalele obișnuite de la masa de Revelion cu ceva inedit, ai posibilitatea să optezi pentru o amintire de neuitat într-un club de swing. După ora 00.00 poți marca trecerea dintre ani făcând sex, scrie cancan.ro.

Anul acesta organizăm ce-a de-a patra petrecere swingers de Revelion. Sunt foarte multe cupluri, dar și persoane singure care vor să petreacă ultima noapte la noi în club. Revelionul într-un club de swing e ceva cu totul special, nu prea se poate compară cu nimic. Ce e special e că participanții pot face sex în noaptea de Revelion. Pentru cuplu taxa este 700 lei, pentru femeie singură 300, iar pentru bărbat singur 500 lei. Anul trecut, toate locurile s-au ocupat în doar câteva zile din momentul în care am anunțat petrecerea„,a spus Roxana Ioniţă, managerul primului club de swing din Capitală.

CITEŞTE ŞI Revelion GRATUIT, în Bucureşti. Vezi cine poate participa şi unde se organizează

Pentru a petrece de Revelion în locul unde se iau cele mai importante decizii din România, Palatul Parlamentului, trebuie să scoți din buzunar câteva sute de euro. Pentru a intra trebuie să va pregătiți și garderobă, deoarece codul vestimantar obligatoriu este inspirat din anii 1920.

„Prețul biletelor variază între 100 și 250 euro, în funcție de apropierea de scenă. Când am ales acesta locație ne-am gândit că este o ocazie extraordinară nu doar pentru români, ci și pentru străini, de a petrece revelionul în „casă lui Ceaușescu” așa cum este cunoscut în afară țării Palatul Parlamentului. Evenimentul va fi de ținută, începând de la dress-code-ul Black-Ție, la menu-uri alese și sampanii fine, și terminând cu topul artiștilor: Loredana, Horia Brenciu și mulți alții”,a declarat organizatorul evenimentului, Alin Caraman.