Piesa cu care Paula Seling şi Ovi vor să câştige Eurovision 2014 VIDEO

Paula Seling şi Ovi vor să mai bifeze o participare la Eurovision şi speră ca de data aceasta să aducă trofeul în România.

13 dec. 2013, 18:30
Piesa cu care Paula Seling şi Ovi vor să câştige Eurovision 2014 VIDEO

Paula Seling şi Ovi au reprezantat România la Eurovision în anul 2010, când s-au clasat pe locul 3 cu piesa „Playing with fire”. Melodia cu care se vor înscrie în preselecţiile naţionale de anul viitor se numeşte „Miracle” (Miracol) şi a fost compusă de Ovi.

„Este o compoziţie scrisă de mine şi danezul Phillip Halloun. Piesa se numeşte „Miracle” şi sper ca numele să însemne şi un „miracol” pentru România. Mai exact, îmi doresc ca, pentru prima oară, să câştigăm Eurovision, şi este iarăşi în duet cu Paula Seling. Noi ne-am dorit să reedităm succesul din 2010 şi chiar să-l depăşim. În schimb, am promis că nu vom face acest lucru decât atunci când voi reuşi să scriu o piesă la fel sau chiar mai bună decât cea de acum 3 ani. Consider că am reuşit, sunt foarte mulţumit de varianta finală a piesei, de producţie, de prestaţiile noastre vocale şi pot spune că suntem foarte pregătiţi, din nou, pentru această competiţie. Faptul că Eurovision 2014 va avea loc într-o ţară scandinavă va avea avantajele sale, aşa cum a fost în 2010, pentru că eu am şi cetăţenie norvegiană, co-autorul piesei este danez, casa de discuri şi publishing cu care sunt eu semnat sunt din Norvegia şi Suedia, deci putem avea un aparat de PR şi o susţinere puternică, care ajută la înmulţirea voturilor, plus că echipa de producţie este din Norvegia şi Danemarca. Credem foarte mult în şansa noastră, iar dacă noi vom avea, încă o dată, oportunitatea de a reprezenta România, anul viitor, sigur vom ajunge în primii clasaţi. Merg chiar mai departe şi cred chiar că putem aduce Eurovision în ţara noastră, în 2015″, a declarat Ovi pentru libertatea.ro.

CITEŞTE ŞI Decizie de ULTIMĂ ORĂ a SRTv privind EUROVISION 2014. Cine are ultimul cuvânt în privinţa participării