Pietoni spulberaţi în timp ce traversau neregulamentar

O femeie de 83 de ani a fost lovită de o maşină joi seară, în timp ce traversa prin loc nepermis.

27 nov. 2015, 11:12
Pietoni spulberaţi în timp ce traversau neregulamentar

Joi, la ora 18.34, în timp ce conducea un autoturism pe str. Vasile Bumbac din municipiul Suceava, un bărbat de 35 de ani, din localitate, a surprins și accidentat o localnică de 83 de ani, care s-a angajat în traversare prin loc nepermis şi fără să se asigure.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, după care, la spital, i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei, scrie monitorulsv.ro. În aceeaşi zi, la ora 19.56, în timp ce conducea un autoturism pe str. Calea Cernăuţi din oraşul Vicovu de Sus, un tânăr de 27 de ani, din municipiul Rădăuţi, a surprins și accidentat uşor un bărbat de 55 de ani, din localitate, care era sub influenţa băuturilor alcoolice şi a traversat strada prin loc nepermis şi fără să se asigure.

Citeşte şi Accident cu 5 victime pe DN 1F. Două sunt rănite GRAV

Ambii participanţi la trafic au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ pentru conducătorul auto şi de 1,03 mg/l alcool pur în aerul expirat pentru pieton, după care, la spital, li s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.Tot joi, la ora 17.30, în timp ce conducea un autoturism pe DJ 176, în interiorul comunei Frumosu, o femeie de 42 de ani, din localitate, a surprins și accidentat un bărbat de 52 de ani, localnic, care stătea pe marginea părţii carosabile, îmbrăcat în ţinută de culoare închisă, fără elemente fluorescent-reflectorizante.

Conducătoarea auto şi pietonul au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative, după care, la spital, li s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. În toate cauzele s-a întocmit dosar penal ce va fi soluționat procedural, se precizează în comunicatul poliţiei.