Pluto, planeta morţii şi naşterii, iese din retrograd! Cum îţi afectează VIAŢA mersul DIRECT al lui Pluto zilele următore

Duminică 30 septembrie 2018, Pluto îşi reîncepe mişcarea directă în Capricorn după o perioadă de retrograd de cinci luni. Acest tranzit astrologic va dură până în 2024, dar efectele sale vor fi mai puternice săptămâna viitoare.

29 sept. 2018, 17:07
Pluto, planeta morţii şi naşterii, iese din retrograd! Cum îţi afectează VIAŢA mersul DIRECT al lui Pluto zilele următore

Pluto este planeta nasterii, mortii, regenerarii si este una din planetele indepartate ale sistemului solar, de aceea din unele puncte de vedere, influenta sa nu este foarte mare. Totusi, asa cum se intampla cu planetele indepartate, puterea sa se simte foarte mult in interiorul persoanei. Cumva ceva se schimba in felul in care gandesti, simti si dupa aceea abordezi anumite aspecte din viata ta!

Pluto este acum o noua planeta pe care o vedem, in sfarsit, iesind din sezonul retrograd in care am fost tinuti in aceasta vara si in care multe planete au cauzat haos in vietile multora dintre noi.

Am fost cu totii sub energia lui Pluto retrograd inca din 22 aprilie. Cand o planeta este in miscare retrograda, exista o perioada numita DE UMBR inainte si dupa, pana cand se regleaza schimbarea sensului miscarii. Energiile se schimba repede dupa ce se termina retrogradul, insa vedem efectele concret dupa o perioada de timp, nu foarte mare.

Pluto nu este planeta favorita a tuturor pentru ca guverneaza moartea si renasterea. El este regele finalurilor subite, iar in timp ce Uranus favorizeaza schimbarea, chiar brusca, Pluto este mai putin lipsit de tact si pur si simplu va scoate din vietile noastre oameni si situatii fara avertisment.

Pluto nu se joaca; el nu crede in sanse oferite la nesfarsit si, in timp ce aceasta energie poate fi dificil de gestionat, este totodata si necesara ca sa putem merge mai departe.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.