Ponta, apropiat de oameni la sărbătorile religioase. Iohannis, marele absent

Minivacanța de sărbătoarea Adormirii Maicii Domnului le-a oferit candidaților la președinție multe prilejuri de a participa, în teritoriu, la manifestațiile religioase.

RomaniaTV.net
18 aug. 2014, 11:05
Ponta, apropiat de oameni la sărbătorile religioase. Iohannis, marele absent

Premierul Victor Ponta nu a ratat nicio ocazie de a fi în mijlocul credincioșilor și a participat la toate sărbătorile din weekend-ul prelungit. De sărbătoarea Adormirii Maicii Domnului, Victor Ponta a mers la mănăstirile Cacica și Putna din Suceava, și apoi la pelerinajul organizat la Mănăstirea Nicula din județul Cluj.

De asemenea, Victor Ponta a mers, sâmbătă, la slujba oficiată de Patriarhul Daniel la Biserica Sfântul Gheorghe Nou din Bucureşti, cu ocazia comemorării a 300 de ani de când marele domnitor, Constantin Brâncoveanu, a fost ucis pentru că nu a vrut să renunţe la creștinism.

Elena Udrea a participat, la rândul ei, la slujba de la Mănăstirea Tismana, din județul Gorj, președintele PMP publicând pe pagina oficială de Facebook mai multe fotografii de la eveniment.

În schimb, candidatul ACL, Klaus Iohannis, a stat departe de oameni. Acesta nu a fost alături de români de Sfânta Marie Mare și nu a participat nici la liturghia închinată celor 300 ani de la martiriul Sfinţilor Brâncoveni, alegând să meargă exclusiv la slujba Bisericii Evanghelice Fortificate din satul Criț, județul Brașov, alături de membrii parohiei evanghelice.