Povestea cutremurătoare a unui băieţel de 5 ani, bolnav de cancer. Vezi ce a făcut copilul pentru asistenta preferată

Un copil de numai cinci ani duce o luptă dură pentru viaţă. Gideon Robinson suferă de leucemie şi cu toate că viața lui devine din ce în ce mai grea, Gideon rămâne un optimist convins, mereu cu zâmbetul pe buze. Alături de el sunt mulţi oameni care îl iubesc. Părinţii, medicii şi asistentele încearcă să-i facă viaţa mai uşoară  băiatului.

02 feb. 2016, 10:14
Povestea cutremurătoare a unui băieţel de 5 ani, bolnav de cancer. Vezi ce a făcut copilul pentru asistenta preferată

Gideon Robinson este un copil vesel și plin de energie care ar putea binedispune chiar și pe cel mai ursuz om. Însă ochii lui frumoşi, privirea caldă și veselia pe care băieţelul de 5 ani o răspândește în jur ascund o problemă serioasă de sănătate, leucemie. Părinților nu le-a venit să creadă ce se întâmplă, dar au reușit să treacă peste șocul inițial, iar acum se luptă din răsputeri să-şi salveze copilul.

Potrivit ktla.com, în afară de membrii familiei sale și de doctorii care sunt mereu lângă el, se află și o asistentă pe care copilul a ajuns să o îndrăgească foarte mult. Atât de mult încât băiețelul a decis să o ceară în căsătorie. Emoționantul moment a fost înregistrat și postat pe internet.

Vezi şi: Forma agresivă de CANCER care face 24.000 de morţi anual. Unde începe prima durere