Preparat uimitor care te scăpa de riduri

Dacă ești în căutarea unui produs natural care să curețe în profunzime porii  și care să te scape de punctele negre, de acnee și riduri, încearcă următorul preparat uimitor.

19 mai 2016, 11:39
Preparat uimitor care te scăpa de riduri

Soluția conține două ingrediente eficiente: bicarbonat de sodiu și ulei de nucă de cocos. Primul este utilizat la prepararea produselor de patiserie, dar și pentru uz casnic, ca dezodorizant, agent de lustruire, precum și pentru curățenie.

Pe lângă toate aceastea,bicarbondatul de soiu este folosit și ca produs cosmetic pentru păr, dinți și piele. Este de ajutor în tratamentul acneei, deoarece este un compus amfoter și astfel echilibrează pH-ului pielii și previne apariția coșurilor. Dezechilibrul pH-ului este cauza principală a apariției acneei.

Uleiulul de nucă de cocos este un medicament puternic, care are proprietăți de hidratare și antibacteriene. El reface țesuturille și estompează ridurile și petele de pe piele.

Cum prepari produsul natural

Ai nevoie de:
1 linguriță de bicarbonat de sodiu
2 lingurițe de ulei de nucă de cocos extravirgin
Într-un vas mic, amestecă ingredientele până când obții o pastă. Aplică produsul pe piele şi masează cu mișcări circulare. Apoi, lasă-l să acționeze 5 minute. Spală-te cu apă caldă și masează tenul încă o dată în timpul clătirii. Pentru că uleiul de nucă de cocos hidratează pielea în profunzime, nu trebuie să aplici o cremă hidratantă.
Produsul va exfolia, de asemenea, pielea, eliminând excesul de murdărie și va elimina roșeața, acneea și ameliora aspectul cicatricilor lăsate de coșuri. Pentru rezultate vizibile și rapide, apelează la acest remediu în fiecare zi.

Şterge semnele înaintării în vârstă, în doar 7 zile, cu masca minune împotriva ridurilor.