Primarul municipiului Drobeta Turnu Severin s-a înscris în Mişcarea Populară

Primarul democrat-liberal al municipiului Drobeta Turnu Severin, Constantin Gherghe, a devenit joi membru al Fundaţiei Mişcarea Populară.

RomaniaTV.net
22 mai 2014, 16:48
Primarul municipiului Drobeta Turnu Severin s-a înscris în Mişcarea Populară

Potrivit lui Gherghe, gestul său trebuie calificat drept un act deliberat de solidaritate cu vechii colegi din Partidul Democrat Liberal, pe care i-a reîntâlnit în Fundaţie şi care îi apreciază activitatea de edil al unei comunităţi care, în perioada cât Elena Udrea era ministrul Dezvoltării Regionale, a beneficiat de peste 150 milioane de euro pentru reabilitarea infrastructurilor culturale, rutiere şi sociale.

„Mă alătur membrilor acestui ONG cu speranţa că împreună vom continua să identificăm soluţii pentru soluţionarea problemelor cetăţenilor. Multe din priorităţile acestora s-au regăsit în proiecte eficiente, cu efecte pe termen lung. Sunt încrezător că şi în viitor vom fi continuu în slujba celor mulţi”, a precizat Gherghe, citat de Agerpres.

Constantin Gherghe a părăsit rândurile Filialei Mehedinţi a PSD Mehedinţi în 2008 şi a candidat pentru funcţia de primar al municipiului Drobeta Turnu Severin din partea PDL, obţinând sub sigla acestuia două mandate consecutive în această funcţie.