Profesor pervers cu elevele, scandal uriaş. Mama unei fete de 13 ani face acuzaţii grave

Este anchetă la o şcoală din Bârlad, după ce mai mulţi părinţi s-au plâns că profesorul de sport este indecent cu elevele sale. Bărbatul le punea pe copile să facă flotări, iar apoi se aşeza peste ele. În plus, purta discuţii indecente cu ele pe Facebook.

25 nov. 2016, 12:28
Profesor pervers cu elevele, scandal uriaş. Mama unei fete de 13 ani face acuzaţii grave

Un profesor de sport, în vârstă de 30 de ani, din Bârlad, este acuzat de mama unei eleve de 13 ani, de „atitudine necuviincioasă si gesturi perverse”, nu doar faţă de fiica ei, ci si faţă de celelalte colege ale copilei. Femeia vine în sprijinul acuzatiilor sale cu dovada că profesorul a purtat discutii indecente cu copila, în privat, pe Facebook.

Potrivit vremeanoua.ro, profesor o invită pe fată, împreună cu alte colege si colegi, la un meci de rugby pe stadionul municipal, si cere să vină si mama ei la meci. „O vreti pe mama?”, întreabă fata. „Da, cel mai mult”, răspunde profesorul de sport. Conversatia este presărată de multe emoticoane cu pupici, inimioare, limbi scoase si râsete.

Citeşte şi: Un profesor din Câmpulung Muscel, acuzat că făcea ORGII cu elevele sale

„Eu nu înteleg, cum de un profesor îsi permite să poarte asemenea conversatii cu fiica mea? Am înteles cã este prieten pe Facebook cu toate fetele din clasă. Păi ce fel de cadru didactic este acest om? Si, din câte am aflat, nu numai cu fata mea se poartă asa, trimitând-o să mă invite la scoală, să vin cu ea la ora de sport, pentru că . Le spune la colegii fetei mele, când îi întâlneste, despre mine, că ce bună-i mă-sa, ce i-as face eu lui mă-sa… Cum îsi permite asa ceva cu niste copii de 13 ani?? Mai sunt si alte mămici scandalizate de comportamentul prea libertin al acestui profesor, pe care eu nici nu-l cunosc. Am vorbit cu diriginta fetei, care mi-a spus că a mai primit câteva reclamatii de la părinti referitor la comportamentul acestui cadru didactic. Voi face reclamatie la conducerea scolii, la politie, peste tot”, a spus Roxana Malos.

Femeia povesteşte indignată si cam cum decurg orele de sport la aceastã clasã, cu fete de 13 ani, profesorul Mazilu făcând gesturi incredibile.

„Le pune pe fete să facă flotări si el se asează peste ele, spunând că le ajută să slăbească! Incredibl! Le spune că dacă vor să slăbească, să intre pe Facebook la el în privat, că le ajută el altfel, are o metodă… Adică ce înseamnă asta? Când am vãzut si mesajele de la el, pe care le are cu fata mea pe Facebook, am luat foc! Am fost la profesor la scoală, i-am cerut socoteală, iar el mi-a spus că sunt doar niste glume nevinovate! Si-a cerut mii de scuze, dar pe mine nu mă interesează scuzele lui. Comportamentul său fată de eleve este dezaxat. Voi face plângere la politie si la conducerea scolii!”, a mai spus mama copilei..

Conducerea Scolii Gimnaziale „Iorgu Radu” din Bârlad va face o anchetă internă în acest caz.