PROGNOZA METEO pentru URMĂTOARE ZILE. Temperaturi de 19 grade, vreme foarte caldă pentru această perioadă

PROGNOZA METEO. Meteorologii ne anunţă că în sfârşit vine primăvara. În zilele următoare mercurul din termometre va creşte considerabil, iar vremea o să devină caldă pentru această dată. 

07 mart. 2018, 14:24
PROGNOZA METEO pentru URMĂTOARE ZILE. Temperaturi de 19 grade, vreme foarte caldă pentru această perioadă

PROGNOZA METEO 07 martie, ORA 20 – 08 martie, ORA 08 Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare și izolat ploi slabe, la începutul nopții în nord și centru, iar spre dimineață în extremitatea de sud-vest. În zona de munte, pe arii restrânse se vor semnala precipitații mixte, ce pot favoriza depuneri de polei. Va fi ceață, local în Oltenia, Transilvania și Muntenia și izolat în celelalte regiuni. Vântul va sufla slab și moderat cu unele intensificări pe crestele montane. Temperaturile minime vor fi cuprinse între -4 și 6 grade.

PROGNOZA METEO BUCUREŞTI Cerul va fi variabil, iar spre dimineață, probabilitatea pentru formare a ceții va fi ridicată. Vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura minimă va fi de 1…2 grade, mai scăzută în zona preorășenească, până în jurul valorii de -1 grad.

PROGNOZA METEO 08 martie, ORA 08 – 09 martie, ORA 08 Vremea va fi caldă pentru această dată în majoritatea regiunilor. Cerul va fi temporar noros și va ploua, în general slab, ziua în sud-vest și doar cu totul izolat în rest, iar noaptea, local, îndeosebi în vest, centru și nord. La munte se vor semnala precipitații mixte ce vor favoriza depuneri de polei. Vântul va sufla slab și moderat, trecător cu unele intensificări pe crestele montane.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 6 grade în sudul Olteniei și 15 grade, izolat în Muntenia, iar cele minime se vor situa între -4 și 4 grade. În zonele joase de relief, îndeosebi dimineața și noaptea, local va fi ceață.

PROGNOZA METEO BUCUREŞTI Vremea va fi caldă pentru această dată. Cerul va fi temporar noros, iar mai ales spre seară și în cursul nopții vor fi posibile ploi slabe de scurtă durată. În primele ore ale zilei și din nou în cursul nopții, se mențin condițiile pentru formarea ceții. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 12 grade, iar cea minimă va fi de 2…4 grade.

PROGNOZA METEO 09 martie, ORA 08 – 10 martie, ORA 08 Vremea se va menține caldă pentru această dată. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări și izolat ploi slabe de scurtă durată, ziua în regiunile estice și sud-estice, iar seara și noaptea în cele nordice. La munte, îndeosebi în nordul Carpaților Orientali, trecător se vor semnala precipitații mixte. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări pe crestele montane.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 7 grade în depresiunile din estul Transilvaniei și 15…16 grade în dealurile subcarpatice ale Munteniei și Moldovei, iar cele minime, se vor situa în general între -4 și 4 grade. Îndeosebi la începutul intervalului în zonele joase de relief, local se va semnala ceață.

PROGNOZA METEO BUCUREŞTI Vremea se va menține caldă pentru această dată. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări în prima parte a zilei. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă va fi de 12…13 grade, iar cea minimă de 2…3 grade, cu valori mai scăzute la periferie. Dimineața și noaptea vor fi condiții de ceață.

PROGNOZA METEO 10 martie, ORA 08 – 11 martie, ORA 08 Valorile termice vor fi mai ridicate decât în intervalul anterior, astfel încât în cea mai mare parte a țării, vremea va deveni deosebit de caldă pentru această dată. Temperaturile maxime se vor situa între 8 și 18 grade, iar cele minime între -1 și 9 grade, mai scăzute în depresiuni până spre -4 grade. Cerul va fi variabil, cu înnorări și pe spații restrânse ploi slabe în nord-vestul teritoriului, în special în partea a doua a intervalului.

La munte, la peste 1500 m, trecător vor mai fi precipitații sub formă de lapoviță. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări pe crestele montane. Dimineața și noaptea în zonele joase de relief, în special din sud și sud-est, se va semnala ceață.

PROGNOZA METEO BUCUREŞTI Vremea va deveni deosebit de caldă pentru această dată. Temperatura maximă va fi de 15…17 grade, iar cea minimă de 2…4 grade. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab până la moderat. Dimineața și noaptea vor fi condiții de ceață.

PROGNOZA METEO 11 martie, ORA 08 – 12 martie, ORA 08 Vremea va fi deosebit de caldă pentru această perioadă în cea mai mare parte a țării. Temperaturile maxime vor fi cuprinse, în general, între 9 și 19 grade, iar cele minime între 0 și 10 grade, ușor mai scăzute în depresiunile din estul Transilvaniei.

Cerul va fi variabil, cu înnorări și ploi, în special în partea a doua a intervalului, în vestul și nord-vestul teritoriului și izolat în rest. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări temporare în Banat, dar și în zonele montane, în special pe creste. Dimineața și noaptea în zonele joase de relief pe arii restrânse se va semnala ceață.

PROGNOZA METEO BUCUREŞTI Vremea va fi deosebit de caldă, cu o maximă termică ce se va situa în jurul valorii de 18 grade și o minimă de 4…6 grade. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab și moderat. Dimineața și noaptea vor fi condiții de ceață.

TENDINŢA EVOLUŢIEI VREMII PENTRU INTERVALUL 12 martie, ORA 08 – 15 martie, ORA 08 Vremea va fi în continuare mai caldă decât în mod obișnuit pentru această perioadă în cea mai mare parte a țării. Temporar se vor semnala precipitații în toate regiunile, cu o probabilitate mai mare în prima parte a intervalului.

PROGNOZA METEO BUCUREŞTI Vremea va fi în continuare mai caldă decât în mod obișnuit pentru această perioadă. Probabilitatea de apariție a precipitațiilor va fi mai ridicată în prima parte a intervalului.