PROGNOZA METEO pentru URMĂTOARELE ZILE. Vremea continuă să se încălzească, temperaturi de până la 27 grade

PROGNOZA METEO. Meteorologii anunta vreme se va încălzi în zilele următoare. În weekend vom avea temperaturi de până la 27 de garde. Totusi, meteorologii ne anunta ca dupa acesta perioada cu vreme calda, de marti lucrurile se vor schimba.

18 mai 2016, 13:31
PROGNOZA METEO pentru URMĂTOARELE ZILE. Vremea continuă să se încălzească, temperaturi de până la 27 grade

PROGNOZA METEO JOI. Valorile termice se vor menține uşor mai scăzute decât mediile climatologice specifice perioadei, deşi, în toată ţara, vremea se va încălzi faţă de ziua precedentă. Temperaturile maxime se vor încadra între 15…16 grade în depresiuni și 24 de grade în Oltenia. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare și ploi slabe, de scurtă durată, local în zonele montane şi izolat, mai ales în nord şi centru, în celelalte regiuni. Vântul va sufla slab până la moderat.

PROGNOZA METEO BUCUREŞTI. Vremea se va încălzi față de ziua precedentă, însă valorile termice vor rămâne ușor sub cele normale pentru această dată. Cerul va fi variabil, mai mult senin dimineața și noaptea. Vântul va sufla în general slab. Temperatura maximă va fi de 21…22 de grade.

PROGNOZA METEO VINERI. Vremea va continua să se încălzească, devenind normală termic pentru această dată. Cerul va avea înnorări temporar accentuate la începutul intervalului în sud-vestul țării, iar apoi și în sud şi zona de munte, unde local vor fi averse şi descărcări electrice. În restul teritoriului cerul va fi variabil, iar astfel de fenomene se vor semnala izolat. Vor fi condiții de grindină.

Vântul va sufla slab până la moderat, cu intensificări de scurtă durată, în timpul ploilor. Temperaturile maxime se vor încadra între 18 grade in depresiuni si in delta și 25 de grade în Lunca Dunării.

PROGNOZA METEO BUCUREŞTI. Vremea va continua să se încălzească, devenind normală termic pentru această dată. Cerul va fi temporar noros şi trecător, după-amiaza şi noaptea, va ploua. Vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă va fi de 23…24 de grade.

PROGNOZA METEO SÂMBĂTĂ. Vremea va fi normală din punct de vedere termic, astfel încât se vor înregistra temperaturi maxime cuprinse între 17 grade în Oltenia și 25 de grade în Câmpia de Vest. Cerul va avea înnorări temporar accentuate în sud-vestul şi sudul ţării, precum şi în zona de munte, unde vor fi averse, descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului si conditii de grindina. În restul teritoriului, cerul va fi variabil şi astfel de fenomene se vor semnala izolat, în special după-amiaza.

PROGNOZA METEO BUCUREŞTI. Vremea va fi normală din punct de vedere termic. Cerul va avea înnorări temporare si trecător vor fi averse slabe şi, posibil, descărcări electrice. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă va fi de 20…21 de grade.

TENDINTA

Vom incheia acesta saptamana si o vom incepe pe cealalta cu vreme calda pentru această perioadă, dar si cu ploi. Daca duminica acestea vor fi destul de putine si isi vor face aparitia dupa-amiaza pe la munte, incepand de luni gradul de instabilitate atmosferica va fi din nou in crestere in majoritatea regiunior.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 20 și 27 de grade. Totusi, nu scapam de variatiile de temperatura pentru ca meteorologii ne anunta ca dupa acesta perioada cu vreme calda, de marti lucrurile se vor schimba.