PROGNOZA METEO. Temperaturi scăzute în toată ţara

PROGNOZA METEO. Începând de miercuri, vremea se va răci în toată ţara. Cerul va fi mai mult noros şi va ninge, pe arii extinse în zonele de munte şi local în nord, in centru şi in est.

27 dec. 2016, 13:08
PROGNOZA METEO. Temperaturi scăzute în toată ţara

PROGNOZA METEO LA NOAPTE. Valorile termice se vor situa uşor peste mediile multianuale, astfel încât temperaturile minime vor fi cuprinse între -6 si 3 grade. Cerul va avea înnorări în majoritatea regiunilor, dar mai ales în cele vestice, nordice şi centrale, unde pe arii relativ extinse, vor cadea precipitaţii în general slabe cantitativ, la început mixte, apoi mai ales sub formă de ninsoare. În toate zonele de munte va ninge, pe arii restrânse însemnat cantitativ, iar vântul va avea intensificări cu viteze ce vor depăşi 60…70 km/h, iar pe creste 80…90 km/h. Izolat, precipitații slabe, mai ales sub formă de ploaie şi lapoviţă vor fi şi în sud şi in sud-est. Vântul va avea intensificări şi în zonele mai joase de relief, temporar cu peste 50…55 km/h în sud-vest, centru şi nord-est.

PROGNOZA METEO MIERCURI. Vremea se va răci. Cerul va fi mai mult noros şi va ninge, pe arii extinse în zonele de munte şi local în nord, in centru şi in est. În celelalte regiuni înnorările vor fi temporare, iar precipitaţiile, predominant sub formă de ninsoare, vor fi pe arii mai restrânse. Vântul va continua sa sufle cu intensificări la munte, unde va fi viscol, dar local și în zonele mai joase de relief, astfel încât ninsoarea va fi spulberată. Temperaturile maxime se vor încadra între -3…-2 grade în depresiuni și 5…6 grade în sud şi in sud-vest.

VREMEA ÎN BUCUREŞTI. Vremea se va răci ușor. Cerul va avea înnorări și, îndeosebi în cursul zilei, temporar vor fi precipitații slabe, la început ploaie şi lapoviţă, apoi ninsoare. Vântul va sufla slab şi moderat iar temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 3 grade.

PROGNOZA METEO JOI. Vremea va continua să se răcească, astfel încât în cea mai mare parte a ţării valorile termice vor fi mai coborâte decât mediile multianuale specifice sfârşitului de an, iar noaptea va fi ger mai ales în nord-vest si centru. In zori termometrele vor arata sub pragul inghetului in toate regiunile si chiar sub pragul gerului in estul Transilvaniei, adica, în general, între -12 și -2 grade. Pana dupa-amiaza temperatura va ajunge la valori maxime cuprinse intre -5 grade in estul Transilvaniei si 5 grade in Oltenia. Cerul va fi variabil, cu înnorări îndeosebi în jumătatea de est a tarii şi la munte, unde local şi temporar va ninge slab. Vântul va continua să sufla cu intensificăriîn zona montană, viscolind şi spulberând zăpada, dar şi în Moldova, Bărăgan, Dobrogea şi numai izolat în celelalte regiuni. Noaptea, în vestul şi centrul ţării, izolat vor fi condiţii de ceaţă și chiciură.

VREMEA ÎN BUCUREŞTI.  Vremea va continua să se răcească şi va deveni rece. Cerul va fi temporar noros şi la începutul zilei vor mai fi condiţii de fulguială. Vântul va sufla în general moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 2 grade,

PROGNOZA METEO VINERI. Dimineata va fi ger in Transilvania dar pe alocuri si in Maramures si in dealurile subcarpatice, vor fi cam intre -15 si – 3 grade, iar peste zi vremea ramane rece pentru aceasta data. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între -7 grade in estul Transilvaniei și 3 grade in vestul Olteniei. Cerul va fi variabil, cu înnorări în regiunile estice şi sud-estice, unde izolat va mai ninge slab. Vântul va mai avea intensificări la munte, dar în prima parte a intervalului și în Moldova, Muntenia şi Dobrogea. Izolat, dimineaţa şi noaptea, în regiunile intracarpatice, va fi ceaţă și chiciură.

VREMEA ÎN BUCUREŞTI. Vremea va fi rece. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări îndeosebi în prima parte a zilei şi vor fi condiţii de fulguială. Temperatura maximă va fi de 0…2 grade

PROGNOZA METEO SAMBATA. Vremea va fi rece, geroasă dimineaţa în nordul și centrul teritoriului, dar și în zonele deluroase.şi noaptea în nordul şi centrul ţării şi izolat şi în restul teritoriului. Temperaturile maxime se vor încadra între -6 și 4 grade, iar cele minime vor fi cuprinse, în general, între -14 și -4 grade. Cerul va fi variabil, cu înnorări mai ales în cursul zilei în regiunile sud-estice, unde numai izolat vor fi posibile fulguieli trecătoare. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificări pe crestele montane înalte, iar în prima parte a zilei şi în sudul Moldovei, Bărăgan şi Dobrogea. Pe spaţii mici dimineaţa şi local noaptea, în zonele mai joase de relief, va fi ceaţă asociată cu chiciură.

VREMEA ÎN BUCUREŞTI. Vremea va fi rece, îndeosebi noaptea și dimineața. Temperatura maximă va fi de 2…3 grade.Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab și moderat.

LUNI MIERCURI. Temperatura aerului va marca o creştere treptată, astfel că valorile termice nocturne se vor încadra în limitele specifice perioadei, iar cele diurne vor fi mai ridicate decât mediile multianuale. Probabilitatea de apariţie a precipitaţiilor va fi în creştere spre sfârşitul intervalului, începând cu regiunile din vestul, nordul şi centrul ţării.