REGULI ESENŢIALE. Iată ce nu trebuie să porţi la o nuntă

Rochia albă este destinată exclusiv miresei, de aceea nici nu ar trebui să o iei în calcul. Iată ce să nu porţi niciodată la o nuntă.

25 mai 2016, 07:04
REGULI ESENŢIALE. Iată ce nu trebuie să porţi la o nuntă

Suntem în plin sezon al nunţilor şi ştim cât de dificil poate fi să alegi rochia potrivită pentru un astfel de eveniment. Dincolo de ţinutele care te avantajează cel mai bine şi de ceea ce este în trend, sunt unele reguli pe care trebuie să le respecţi întotdeauna atunci când alegi rochia pentru o nuntă.

Nu alege albul! Există o regulă „nescrisă” în ceea ce priveşte purtarea albului la o nuntă. Rochia albă este simbolul purităţii şi este de multă vreme asociată cu miresele. Cea care a lansat această modă este regina Victoria a Marii Britanii, care a purtat o rochie albă la nunta sa cu prinţul Albert, în 1840.

Citeşte şi Cum îţi găseşti rochia de mireasă perfectă

Mireasa este singura care ar trebui să poarte o rochie albă la nunta sa, iar dacă alegi la rândul tău această culoare, rişti să transmiţi un mesaj nepotrivit. Ţinuta ta va fi considerată o lipsă de respect pentru mireasă, iar ceilalţi nuntaşi ar putea crede că vrei cu orice preţ să fii în centrul atenţiei, scrie eva.ro.

Pantofii cu platformă şi tocuri foarte înalte. Rochiile elegante trebuie neapărat asortate cu pantofi sau sandale cu toc. Dar este foarte important să nu exagerezi atunci când alegi înălţimea tocurilor. O ţinută impecabilă poate fi distrusă instant de o pereche de pantofi sau sandale cu platformă şi tocuri foarte înalte, pe care abia poţi merge. Oricât de experimentată ai fi în ceea ce priveşte mersul pe tocuri, vei arăta penibil purtând unele extrem de înalte, pe care abia îţi ţii echilibrul. Iar dacă mai iei în calcul şi dansul, care este nelipsit de la o nuntă, rişti să fii protagonista unor momente foarte penibile.

Rochiile prea sexy. Rochiile mulate, cele cu decolteuri extrem de adânci sau cele foarte scurte nu sunt deloc o alegere bună pentru nunţi. Chiar dacă eşti foarte mândră de corpul şi formele tale, o nuntă nu este ocazia potrivită pentru a le pune ostentativ în valoare. Păstrează astfel de ţinute pentru club sau pentru petrecerile alături de prieteni.

Citeşte şi Ce trebuie să ştii înainte de a slăbi pentru nuntă

Materialul de tip tulle. Este vorba de acel material asemănător voalului. Iar de aici şi până la asemănarea cu rochia de mireasă este un pas foarte mic. Oricât de mult ţi-ar plăcea o rochie din tulle, trebuie să ştii că este o alegere complet nepotrivită. Toţi cei prezenţi vor considera că vrei să eclipsezi mireasa şi din acest motiv vei avea parte de multe priviri tăioase. Pe de altă parte, mireasa este posibil să se simtă jignită de o astfel de alegere din partea ta, cu atât mai mult dacă rochia este într-o nuanţă deschisă!

Pantalonii. Crezi că este suficient să-i asortezi cu un top elegant şi cu pantofi cu toc, pentru a obţine o ţinută pentru nuntă? În realitate, pantalonii nu ar trebui să se regăsească pe lista ta de opţiuni pentru o ţinută elegantă de nuntă. Rochiile îţi pun cel mai bine feminitatea în valoare, fiind prima alegere pentru un eveniment festiv.

Negru total. Este simplu să alegi o rochie neagră şi elegantă pentru că reprezintă varianta „sigură”, prin care eşti convinsă că nu vei da greş. Dar o ţinută bazată pe negru ar putea fi una dintre greşelile cel mai des întâlnite la nunţi. Negrul este elegant şi clasic, dar nu face echipă prea bună cu un eveniment vesel, fericit şi plin de bucurie aşa cum este nunta. De aceea, evită să alegi rochii complet negre, optând în schimb pentru culori vii sau imprimeuri delicate şi feminine.

VEZI şi Cea mai excentrică mireasă. Şi-a făcut rochia NEAGRĂ şi totuşi a arătat bestial FOTO