Relaţia dintre Miron Cozma şi Marinela Niţu a început să scârţâie FOTO

Cel mai controversat cuplu postdecembrist pare să fi devenit istorie. Iubirea legală nu prea le-a priit soţilor Miron Cozma şi Marinela Niţu, care odată ce şi-au oficializat relaţia au început să piardă la capitolul pasiune.

29 ian. 2015, 09:45
Relaţia dintre Miron Cozma şi Marinela Niţu a început să scârţâie FOTO

Nu puteau trăi unul fără altul şi declarau asta sus şi tare, scrie libertatea.ro. Doar privind-o pe Marinela, Miron era lovit de inspiraţie şi aşternea pe foaie fervent versuri pentru muza lui. Deşi nu alegea mereu cele mai fericite triluri, Marinela le transforma în ode dedicate iubirii lor greu încercate de evenimentele istorice al căror protagonist a fost cel supranumit „luceafărul huilei”.

Citeşte şi MIRON COZMA a dat în judecată statul

Diagnosticul care a trimis-o la Braşov

Doar că, de ceva timp, genul acesta de manifestări nu se mai regăsesc decât în amintirea lor şi în arhivele televiziunilor care i-au luat în bătaia obiectivului, de-a lungul timpului. De mai bine de jumătate de an, Marinela şi Miron pot trăi unul fără celălalt, semn că pasiunea de altădată nu-i mai mistuie cu aceeaşi intensitate. Anul trecut, după ce a fost diagnosticată cu zona Zoster, boală declanşată de stresul pe care Miron i l-ar fi cauzat, după cum spun unii şi alţii, Marinela s-a mutat la Braşov şi locuieşte în casa surorii sale, lăsându-şi luceafărul singur, în apartamentul ei din centrul Bucureştiului. Oficial, a făcut-o pentru a fi alături de părinţii ei, prea bătrâni pentru a-şi mai purta singuri de grijă. Cel puţin aşa zice Cozma.

Citeşte şi Cât de sexy este fiica secretă a lui Miron Cozma, Mirona. Are 21 de ani şi este studentă

Nevoia de bani le-a stricat povestea

Tot el invocă şi un al doilea motiv, pentru a încerca parcă să risipească zvonurile despărţirii: „Multă lume va interpreta gestul nostru. Am hotărât ca în acest an fiecare să facem bani. Ea este implicată într-un proiect muzical. S-a mutat în Braşov. Vrea să‑şi facă trupă. Eu mă voi ocupa mai mult de politică. Nu puteam sta în casă şi să ne uităm, aşa, unul la altul, fără să facem nimic”. Şi totuşi, ceva e putred! Miron şi Marinela se văd extrem de rar, ultima oară acum câteva săptămâni şi, culmea, Sărbătorile i-au prins tot despărţiţi. Nici dorinţa de a-şi consolida o carieră în muzică, nici grija părinţilor, mai nimic nu ar putea justifica asta. Şi totuşi, Cozma vine cu un pretext destul de şubred: „De Sărbători a trebuit să merg la înmormântarea unui prieten”. Sau a relaţiei de peste 19 ani cu Marinela.

A iubit-o de s-a însurat cu alta!

Miron Cozma şi Marinela Niţu au o poveste de dragoste desprinsă, parcă, din telenovele. Marea dragoste a început în 1996, când el era un om liber, şi a continuat la vorbitorul din penitenciar, unde fostul lider al minerilor a scris poezii după poezii dedicate Marinelei. În 2009, Cozma s-a însurat cu… avocata Monica Ionescu. Marinela a părăsit imediat ţara şi, în semn de protest, şi-a acoperit tatuajul cu semnătura lui Cozma. Căsnicia liderului minerilor a durat un an. Flacăra iubirii i-a cuprins din nou pe Cozma şi pe Niţu, care au devenit soţ şi soţie în 2011: „Mi-am dat seama că Marinela este marea mea iubire. Voi muri lângă ea”, declara la cununie fericitul însurăţel.