REZULTATE CONCURS DIRECTORI BUCUREŞTI. Directorii unor colegii de prestigiu nu au trecut de proba scrisă

Publicat: Joi, 13 Octombrie 2016 16:02 // Actualizat: Joi, 13 Octombrie 2016 16:02 // Sursa: romaniatv.net

Majoritatea directorilor care conduc liceele de prestigiu din Capitală au trecut de proba scrisă a concursului pentru funcţiile de conducere, însă sunt şi colegii de prestigiu, precum "George Coşbuc", "Iulia Hasdeu" sau "I.L. Caragiale", unde actualii directori nu au promovat examenul.

În Capitală, pentru posturile de directori şi directori adjuncţi au fost admişi să susţină examenul 584 de candidaţi.

Pentru fiecare probă de concurs punctajul maxim a fost de 50 de puncte, iar punctajul minim de promovare a probei - de 35 de puncte. Au fost declaraţi "admişi" candidaţii care au realizat un punctaj de cel puţin 35 de puncte pentru fiecare probă şi din cumularea punctajelor celor trei probe de concurs, un punctaj total de cel puţin 105 puncte.

După proba scrisă a concursului, susţinută miercuri, urmează analiza CV-ului (realizată în plenul comisiei de concurs, în prezenţa candidatului, prin acordarea de puncte potrivit criteriilor şi punctajelor prevăzute de metodologie şi pe baza documentelor din dosarul de înscriere care dovedesc cele afirmate în CV), respectiv un interviu în faţa comisiei de concurs, în care se apreciază scrisoarea de intenţie, calitatea şi susţinerea de către candidaţi a ofertei manageriale şi a unui plan operaţional pentru un an, cu o durată de maximum 30 de minute, conform criteriilor şi punctajelor din metodologie.

Florica Alexandrescu, directorul în funcţie al Colegiului Naţional "Ion Creangă", a luat examenul cu 39,375 de puncte, iar directoarea adjunctă Mirela Mareşi a obţinut 39,375 puncte. Directoarea Colegiului "Iulia Hasdeu", Carmen Elena Almăşan, a picat examenul, obţinând doar 30 de puncte, iar directoarea adjunctă a instituţiei Maria Magdalena Capotă a obţinut 37,5 puncte, scrie news.ro.

La Colegiul Naţional de Arte "Dinu Lipatti", directorul în funcţie Ioan Florian Nemeş a obţinut 45,625 puncte, iar directorul adjunct Venera Babeş a promovat examenul cu 41, 875 de puncte, în timp ce directorul Liceului de Arte Plastice Nicolae Tonitza, Adrian Curcan, a picat examenul cu 26,875 puncte.

La Colegiul Naţional I.L.Caragiale, Andreia Mihaela Beatrice Bodea, pentru postul de director a obţinut 45 de puncte, în timp ce adjuncta Andreea Mihaela Popescu, care a candidat atât pentru postul de director, cât şi pentru cel de director adjunct, a picat examenul, cu 32,5 puncte.

La Colegiul Naţional "Spiru Haret", actualul director Corina Buzoianu a promovat examenul cu 46,25 de puncte, pentru acelaşi post candidând şi Dan Ciupercă, acesta obţinând 47,5 puncte şi candidând şi pentru postul de directorl al Liceului "C.A.Rosetti". Şi actualul director adjunct al colegiului, Mariana Comăniţă, a probovat examenul, cu 48,125 de puncte.

Directorul în funcţie al Liceului Teoretic "Jean Monnet", Tudoriţa Codreanu, a luat examenul cu 41,25 de puncte, în timp ce directorul adjunct Diana Răducanu a obţinut 46,25 de puncte.

La Colegiul Naţional "George Coşbuc", directorul în funcţie Raluca Ivănuş a picat cu 25 de puncte, în timp ce directorul adjunct Horia Pătraşcu a obţinut punctaj minim, 35 de puncte, iar un alt candidat pentru acest post, Anemaria Cîrlan, a obţinut 35,625 de puncte.

La Colegiul "Sfântul Sava", directoarea în funcţie Elena Crocnan a candidat pentru post şi a luat 44,375 de puncte, în timp ce directoarea adjunctă Alina Voiculescu nu a trecut proba, luând 30,625 de puncte, în timp ce la Colegiul Naţional "Mihai Viteazul", directorul Sever Popa a obţinut 46,25 de puncte, iar directorul adjunct Mihai Surdu a obţinut 46,875 de puncte.

La Colegiul Naţional "Gheorghe Lazăr", pentru postul de director, ocupat până acum de Victor Ioan Nicolae, a candidat Vlad Florentin Drinceanu, care a trecut proba cu 41,250 de puncte, iar actuala directoare adjunctă Nina Ionela Neagoe a candidat pentru postul de director general, obţinând 40,625 de puncte.

Directoarea Colegiului Naţional de Informatică "Tudor Vianu", Corina-Elena Vinţ , a obţinut 48,125 de puncte, iar directorul adjunct Mirela Magdalena Marinescu a avut 41,25 de puncte. Directoarea de la Colegiul Naţional "Gheorghe Şincai", Silvia Mihaela Muşătoiu, a obţinut punctajul maxim, de 50 de puncte, iar Mircea Soltuianu, directorul adjunct, a obţinut 40,625 de puncte.

În afară de directorul Colegiului "Gheorghe Şincai", au mai obţinut punctajul maxim la proba scrisă directorul şi directorul adjunct de la Şcoala Gimnazială nr. 49 din Sectorul 2, directoarea Grădiniţei nr. 7, tot din Sectorul 2, şi directoarea adjunctă a Colegiului Tehnic "Anghel Saligny".

Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
Bucureşti concurs directori scoli directori scoli
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
1
EUR
4.6667
RON
17 Oct
noapte 10 °
zi 21 °
Ultimele joburi adaugate
24 H