Românca împuşcată de soţul italian, supusă unei intervenţii chirurgicale de reconstrucţie a mandibulei

Românca împuşcată de soţul ei italian pe o plajă din Peninsulă a fost supusă unei noi intervenţii chirurgicale. Medicii din Italia i-au reconstruit mandibula şi au declarat că starea ei de sănătate este mai bună. Familia femeii a mers în Italia ca să îi fie alături, iar doctorii i-au permis fiului de 13 ani să-şi vadă mama. Soţul gelos, care a tras cinci gloanţe asupra ei, este după gratii.

25 aug. 2014, 05:17
Românca împuşcată de soţul italian, supusă unei intervenţii chirurgicale de reconstrucţie a mandibulei

Adela Mihaela Bălaia, o clujeancă de 39 de ani, a fost împuşcată de soţul ei, Roberto Paglia, 49 de ani, cetăţean italian, pe o plajă din centrul Italiei.

Cei doi soţi erau certaţi, dar au mers să se împace într-o vacanţă la Marea Adriatică, în staţiunea Marina Palmense, situată în apropierea oraşului Fermo, din regiunea Marche, centrul Italiei. Într-o criză de gelozie, italianul a scos pistolul şi a tras mai multe focuri de armă în Mihaela, soţia lui.

Clujeanca a căzut ca secerată în urma împuşcăturilor, iar medicii au dus-o în stare critică la secţia de urgenţe a Spitalului din Fermo, după care a fost transferată la Spitalul Torrette din Ancona, unde a fost supusă unei intervenţii chirurgicale.

Carabinierii italieni l-au arestat preventiv pe Roberto Paglia, soţul femeii.

CITEŞTE ŞI: O româncă, arestată în Italia după ce şi-a maltratat până la moarte propria fiică