ROMANIA-GRECIA 0-0 în preliminariile EURO 2016

ROMANIA-GRECIA LIVE VIDEO. Naţionala de fotbal a României întâlneşte luni, pe Arena Naţională, ultima clasată în grupa F de calificare la Euro 2016, reprezentativa Greciei. Partida România-Grecia contează pentru etapa a opta preliminară pentru turneul final de anul viitor.

07 sept. 2015, 06:25
ROMANIA-GRECIA 0-0 în preliminariile EURO 2016

ROMANIA-GRECIA LIVE VIDEO (ora 21.45)

Click aici pentru a vedea România – Grecia

ROMANIA GRECIA Echipele de start:

România: Tătăruşanu – Papp, Chiricheş, D. Grigore, Raţ – Hoban, Pintilii – Torje, Budescu, Maxim – Keșeru

Rezerve: Pantilimon, Lung, Moți, Goian, Mățel, Filip, Bumba, Sînmărtean, Prepeliță, Popa, Alibec, Andone

Grecia: Karnezis – Holebas, Papastathopoulos, Manolas, Kitsiou – Aravidis, Tziolis- Samaris, Fortounis, Fetfatzidis – Mitroglou

Rezerve: Kapino, Vellidis, Giannoulis, Moras, Vyntra, Papadopoulous, Kone, Tachtsidis, Platellas, Fountas, Karelis

Înaintea preliminariilor EURO 2016, reprezentativa elenă era considerată principala adversară a „tricolorilor” în grupa F de calificare la turneul final, însă după şapte partide grecii au acumulat doar două puncte, fiind ieşiţi din cursa pentru prezenţa la Campionatul European de anul viitor. Chiar şi în aceste condiţii, selecţionerul Anghel Iordănescu se teme ca nu cumva grecii să obţină prima lor victorie în actualele preliminarii împotriva selecţionatei României. „Întâlnim cel mai valoros adversar din grupă, în ciuda a ceea ce se spune și a poziției din clasament. Valoarea individuală a jucătorilor greci și cluburile unde joacă aceștia în Europa contează foarte mult. Nu uitați ca Grecia a fost prezentă la Campionatul Mondial de anul trecut, noi n-am mai fost, celelalte echipe din grupa n-au mai fost„, spune Anghel Iordănescu.

ROMANIA-GRECIA LIVE VIDEO. Tot de la ora 21.45, în paralel cu disputa româno-elenă, se joacă meciurile Irlanda de Nord – Ungaria şi Finlanda – Insulele Feroe. În cazul unei victorii a „tricolorilor”, coroborată cu un succes al nord-irlandezilor în faţa maghiarilor, naţionala noastră şi-ar asigura practic calificarea directă la EURO 2016, urmând să se distanţeze la şase puncte de Ungaria, cu două etape înainte de încheierea calificărilor.