RUDAR-FCSB LIVE LIGA EUROPA. Dică face scut în faţa jucătorilor criticaţi de Gigi Becali: Nu poţi să-i elimini după un meci

RUDAR-FCSB LIVE LIGA EUROPA. Antrenorul echipei FCSB, Nicolae Dică, a declarat, miercuri, într-o conferinţă de presă, că fotbaliştii Florinel Coman şi Florin Tănase nu trebuie "eliminaţi" după un singur meci, dar a precizat că e important ca ei să înveţe din criticile de după înfrângerea cu Astra Giurgiu.

25 iul. 2018, 12:28
RUDAR-FCSB LIVE LIGA EUROPA. Dică face scut în faţa jucătorilor criticaţi de Gigi Becali: Nu poţi să-i elimini după un meci

RUDAR-FCSB LIVE LIGA EUROPA. „Jucătorii trebuie să dovedească atunci când intră pe teren că au valoare pentru a le spune celor care i-au criticat că au greşit. Important este ca jucătorii să aibă încredere în ei. Nu trebuie după un singur meci să eliminăm anumiţi jucători. Sunt tineri, de viitor. Ei trebuie să înţeleagă faptul că atunci când intră pe teren trebuie să dea totul pentru echipă şi să aibă evoluţii bune.

Eu în continuare mă bazez pe ei. Cu Florinel Coman nu am avut timp să discut, dar mi-am propus să fac asta diseară. Este un jucător care are nevoie de încredere. Mă aşteptam la critici, noi şi după meciuri pe le-am câştigat am fost criticaţi. Important e ca noi să învăţăm din aceste critici şi să facem meciuri mai bune. Astfel le dăm ocazia celor care ne critică acum să ne laude„, a spus Nicolae Dică.

RUDAR-FCSB LIVE LIGA EUROPA. În ceea ce îl priveşte pe Olimpiu Moruţan, unul dintre singurii jucători lăudaţi de finanţatorul Gigi Becali după meciul cu Astra, Nicolae Dică a afirmat că acesta trebuie să rămână modest. „Moruţan trebuie să fie modest în continuare, să muncească la fel de mult. Şi având în vedere calităţile pe care le are, el va putea deveni în timp un jucător de mare valoare. Avem un lot puternic, dar întotdeauna dacă vin jucători de valoare sunt bineveniţi. E clar că e nevoie de un atacant, sper să reuşim să-l aducem. Şi apoi şi un fundaş central”, a adăugat Dică.

FCSB va juca miercuri, de la ora 18.30, în Slovenia, prima manşă din turul doi preliminar al Ligii Europa, contra formaţiei Rudar Velenje.