SCANDAL în SHOWBIZ. Iulia Albu, despre Brigitte Sfăt: „O piţipoancă!”. Reacţia demenţială a fostei soţii a lui Ilie Năstase

Iuliei Albu a criticat-o pe Brigitte Sfăt pentru greșelile de stil, introducând-o în categoria pițipoancelor. Fosta soție a lui Ilie Năstase a avut o reacție pe măsură.

05 oct. 2018, 14:57
SCANDAL în SHOWBIZ. Iulia Albu, despre Brigitte Sfăt: „O piţipoancă!”. Reacţia demenţială a fostei soţii a lui Ilie Năstase

O poză în care Brigitte Sfăt apare alături de iubit a fost cea care a intrigat-o pe Iulia Albu.

„Brigitte Sfăt și iubitul… Nu îmi pot imagina o variantă mai nepotrivită de asortare a acestor accesorii decât rochia din imagine. Ca fiecare clasă, și pițiponceala bucureșeteană își are reprezentanții de frunte, iar asta nu este până la urmă un lucru rău”, a scris Iulia Albu pe blog.

Brigitte Sfăt, detalii intime din mariajul cu Ilie Năstase. „Am întreţinut relaţii intime până când…”

Brigitte Sfăt a reacţionat imediat, conform Click!: „Definiția cuvântului pițipoancă în DeX este tânără ușuratică. Eu sunt de acord cu prima parte și mă bucură că sunt inclusă în categoria tânără, mai ales că poza este dintr-un club, dintr-un resort din Turcia, vara, alături de iubit. În rest îi urez mult succes în noul proiect Iuliei și mă bucură că m-a comentat alături de Cornel, care este un mare fan al ei. El o consideră un talent al modei în România și, la începutul asocierii noastre, am tot avut discuții aprinse pe seama faptului că el o aproba”.