Incident grav în judeţul Argeş. O ambulanţă, atacată şi vandalizată de un grup de romi beţi

15 romi beţi au atacat o ambulanţă şi medicii care se aflau în misiune. Scandalagii au agresat verbal cadrele medicale şi au spart un geam al ambulanţei, potrivit România TV.

22 apr. 2014, 09:07
Incident grav în judeţul Argeş. O ambulanţă, atacată şi vandalizată de un grup de romi beţi

O ambulanţă care se deplasa la un pacient din localitatea Tigveni, în apropiere de Curtea de Argeş, a fost oprită pe drum de un grup de romi nervoşi. Extrem de supăraţi pentru că, au spus ei, ambulanţă a ajuns cu întârziere la pacient, au vandalizat maşina şi i-au înjurat pe medici.

Echipajul cu medici se deplasa la un pacient cu probleme cardiace. Echipajul a plecat la timp, a întâlnit un grup de romi pe drum, 15 la număr, o parte din ei aflaţi în stare de ebrietate. Probabil li s-a părut că ambulanţa a ajuns prea târziu la pacient, lucru care nu este adevărat. I-au agresat verbal pe cei de la ambulanţă, după care unul dintre romi a aruncat o sticlă şi a spart geamul ambulanţei.

Echipajul şi-a făcut în continuare datoria şi a rezolvat cazul. Medicii nu au fugit de romi, au discutat frumos cu ei, iar între timp a ajuns şi poliţia„, a declarat la România TV Luminiţa Paul, director la serviciul de ambulanţă.

O anchetă a fost deschisă în acest caz.