Şeful Formulei 1, mesaj CUTREMURĂTOR în Bild: ce se întâmplă cu Michael Schumacher

Seful Formulei 1, Bernie Ecclestone, a vorbit pentru prima oara despre Michael Schumacher, dupa ce acesta a suferit groaznicul accident la schi.

25 feb. 2014, 15:45
Şeful Formulei 1, mesaj CUTREMURĂTOR în Bild: ce se întâmplă cu Michael Schumacher

Şeful Formulei 1, Bernie Ecclestone, i-a trimis un mesaj emoţionant lui Michael Schumacher, care se află în comă de aproape două luni. “Te aştept să te întorci cît mai repede, prietene! Nu vreau pe nimeni altcineva, pe tine te vreau”, i-a transmis boss-ul din F1 fostului mare pilot german.

Bernie Ecclestone, unul dintre cei mai buni prieteni ai lui Schumacher, se teme ca fostul campion din F1 va ramane pe viata intr-o stare vegetativa. 

„Mi-e frica de vesti proaste. Vreau ca Michael Schumacher sa se intoarca asa cum il stiu, nu ca altcineva…”, a spus Ecclestone, conform publicatiei germane Bild. „Dupa ce-am auzit, cred ca se va trezi din coma. Dar va fi Michael acela pe care il stim? Ma gandesc des la el si sper sa-si revina. E tot ceea ce pot face in aceste momente”, a continuat Ecclestone.

MICHAEL SCHUMACHER rămâne în comă. Saptamanalul Focus publica, in editia tiparita, un reportaj despre starea in care se afla Michael Schumacher, iar informatiile obtinute de jurnalistii nemti nu sunt deloc pozitive. Dupa ce au discutat cu apropiatii spitalului din Grenoble, jurnalistii lanseaza o varianta cutremuratoare.

„Din cate se pare, Schumacher nu se afla momentan in pericol de moarte, dar nu se stie daca Michael Schumacher va supravietui si cum o va face. Medicii au semne mari de intrebare”, a scris saptamanalul Focus, in editia tiparita.

Jurnaliştii din Germania vin cu un anunt inspaimantator despre starea lui Michael Schumacher. Saptamanalul Focus sustine ca medicii de la spitalul din Grenoble au suspendat procedurile de scoatere din starea de coma artificiala in care se afla septuplul campion mondial al Formulei 1.

Potrivit sursei citate de ziare.com, au aparut complicatii care ar necesita mentinerea fostului pilot neamt in coma. Familia lui Schumacher si echipa de medici de la Grenoble nu au reactionat la aceasta veste.

MICHAEL SCHUMACHER abia mişcase buzele

In ultima informare despre starea lui „Schumi”, reprezentanta acestuia anunta ca procesul de trezire din coma continua si isi exprima increderea in doctorii francezi.Michael Schumacher a suferit un grav accident la schi, in data de 29 decembrie 2013. Germanul a cazut pe partie si s-a lovit cu capul de o stanca.

În condiţiile în care informaţiile despre starea de sănătate a lui MICHAEL SCHUMACHER sunt rare, Felipe Massa a povestit în premieră vizita sa la căpătâiul pilotului german, ce a avut loc pe 11 februarie. Septuplul campion mondial de Formula 1 a suferit un grav accident de schi pe 29 decembrie, în staţiunea Meribel din Alpii francezi.

Citeşte şi MICHAEL SCHUMACHER, scos din comă: Răsturnare de situaţie în cazul anchetei

Massa, acum la echipa Williams, a împărtăşit impresiile sale din timpul vizitei. „Încerc mereu să fiu optimist. L-am văzut, i-am vorbit, i-am spus totul despre ce am făcut la Jerez (la testele oficiale – n. red.), despre noua mea echipă„, a povestit brazilianul Felipe Massa, fost coleg cu Michael Schumacher, la Ferrari.

Citeşte şi MICHAEL SCHUMACHER, detalii TULBURĂTOARE despre accident. A zburat 10 metri prin aer

E un om foarte puternic, un om foarte mare şi chiar sper că se va putea trezi şi se va bucura din nou de viaţă. (…) Arată normal şi a mişcat de câteva ori din buze„, a adăugat el.

Citeşte şi MICHAEL SCHUMACHER, 53 de zile de agonie. Campionul se zbate între VIAŢĂ şi MOARTE


MICHAEL SCHUMACHER a fost plasat în starea de trezire progresivă din comă din data de 29 ianuarie, la exact o lună de la accidentul de schi de la Meribel, însă nu s-au înregistrat schimbări majore în evoluţia stării sale de sănătate. Potrivit experţilor, această stare vegetativă a fostului campion mondial de Formula 1 mai poate dura săptămâni sau poate chiar luni de zile.

Citeşte şi MICHAEL SCHUMACHER, batjocorit de o revistă germană: PRIVIŢI-L cum arată după accident FOTO

Între timp, ancheta privitoare la circumstanţele producerii accidentului a relevat că după ce s-a lovit cu schiurile de o piatră Michael Schumacher a fost proiectat 10 metri prin aer, lovindu-se apoi cu capul de o stâncă.

Pe fondul informaţiilor laconice şi extrem de rare oferite de sursele medicale de la Grenoble au apărut şi unele zvonuri alarmiste, unul dintre acestea fiind acela că Michael Schumacher a murit, fapt ce i-a obligat pe doctorii care îl îngrijesc să reacţioneze, aceştia dezminţind informaţia.

Cert este că Michael Schumacher nu răspunde încă la stimuli şi, mai mult, din cauza stării în care se află a căpătat o nouă afecţiune, el îmbolnăvindu-se de pneumonie.

Potrivit Daily Mirror, Michael Schumacher poate rămâne în stare vegetativă pentru tot restul vieţii, aceasta fiind opinia unui reputat neurolog, Jean-Marc Orgogozo, profesor la Universitatea din Bordeaux.

Citeşte şi Veşti proaste pentru Michael Schumacher: „Are doar 50% şanse să NU rămână o LEGUMĂ”

Camera de spital în care stă Michael Schumacher este păzită în permanenţă de doi ofiţeri de poliţie, astfel că veştile dinspre campion parvin cu destulă greutate, însă chiar şi aşa, la începutul anului, un reporter a încercat să intre în încăpere, deghzat în preot.

În plan penal, ancheta referitoare la accident a fost finalizată, cazul fiind închis din acest punct de vedere, fără a se atribui vreo vină vreuneia dintre părţi.

Citeşte şi Ancheta în cazul accidentului lui Michael Schumacher a fost oprită. Vezi CONCLUZIILE anchetatorilor