Semnificaţia iniţialei: Află totul despre numele tău

Numele nostru nu este ales arbitrar. Numele nostru spune mai multe despre noi decât am putea crede.

29 dec. 2013, 09:43
Semnificaţia iniţialei: Află totul despre numele tău

Află că inițialele numelui tău și-au pus deja amprenta asupra soartei tale și că totul se întâmplă cu un motiv. Dacă ai fi fost tentată să crezi că părinții tăi ți-au ales numele arbitrar, renunță la această idee: numele tău (și, evident, inițialele) sunt cuplate direct la firul vieții.

De asemenea, trebuie să mai știi și că fiecare literă corespunde unei cifre și că și această are un cuvânt de spus în felul în care vei trăi, după cum vei putea cîți în cele ce urmează. Dacă numele tău începe cu diacritice, urmărește semnificațiile inițialei celei mai aproapiate, respectiv S sau T, scrie kudika.ro.

Litera A

Litera A corespunde, evident, cifrei 1, cifră învingătorilor. Literă A este litera celor care schimbă lumea, a celor care vor să dețină controlul, să regizeze totul. Pentru aceștia, este foarte importantă încrederea în șine, siguranță, responsabilitatea. Nu vor putea acceptă sau recunoaște niciodată că au dubii. Cei cu inițială A sunt curajoși, îndrăzneți, dezghetati, au stofă de lideri, iar meseriile vor fi de obicei legate de misiunea de a arată altora calea.

Litera B

Aceasta, cu numărul de ordine 2 în alfabet, este adesea asociată dualității și emotivității. Pentru că cifră corespondența acestei litere este 2, o putem interpretă că literă (și, respectiv, cifră) a iubirii, a cuplului, acestea reprezentând prioritățile persoanei cu inițială B. Cel mai adesea, litera B este semnul unei persoane prietenoase, generoase, calme care, totuși, poate tinde spre egocentrism sau narcisism.

Litera C

Litera C este corespondentul lui 3, cifra asociata comunicativitatii, energiei, curiozitatii. Spiritul creativ, talentat, energic si original al celor cu initiala C ii va ajuta de fiecare data sa fie o persoana placuta in societate, careia ii este usor sa isi faca prieteni oricand si oriunde. Partea negativa a acestei initiale este tendinta spre cruzime, in mod paradoxal, si lipsa empatiei.

Continuarea AICI