Şi handbalul se mută la Cluj. CSM Bucureşti nu poate juca în Capitală sferturile Ligii Campionilor

Sala Polivalentă din Bucureşti este închiriată pentru alt eveniment în perioada 1-3 aprilie, când este programat meciul de handbal feminin CSM Bucureşti - Rostov, din sferturile de finală ale Ligii Campionilor.

01 mart. 2016, 20:35
Şi handbalul se mută la Cluj. CSM Bucureşti nu poate juca în Capitală sferturile Ligii Campionilor

Sala Polivalentă este singura din Capitală în măsură să găzduiască o partidă de anvergura unui sfert de finală al Ligii Campionilor la handbal. Potrivit prosport.ro, la data când e programat meciul CSM Bucureşti – Rostov, sala este închiriată pentru un alt eveniment sportiv, Dance Masters 2016, întrecere de dans sportiv aflată şi în calendarul internaţional.

Citeşte şi ROMÂNIA-SPANIA se va disputa la Cluj-Napoca. ANUNŢ OFICIAL

Manşa tur a sferturilor de finală ale Ligii Campionilor este programată de EHF tot în perioada 1-3 aprilie, iar Bucureştiul nu are nicio altă arenă la dispoziţie pentru o partidă de un asemenea nivel. O „mutare” a evenimentului deja programat în Sala Polivalentă, aşa cum s-a mai întâmplat şi cu alte ocazii, este imposibilă de această dată. Organizatorii Dance Masters au pus deja biletele în vânzare. O variantă pentru partida cu Rostov ar mai fi fost Sala „Dinamo”, doar că aceasta nu are aviz ISU.

Citeşte şi Clujul dă lovitura anului în sport. Va organiza Campionatul European de Snooker

Astfel, dacă EHF nu-şi va da acordul ca partida CSM Bucureşti – Rostov să se joace la sfârşitul lunii martie, atunci campioana României va fi nevoită să plece în provincie, la Cluj-Napoca şi Rm. Vâlcea.