Simona Halep a spulberat-o şi pe Daria Gavrilova. Victorie clară, în mai puţin de o oră

Simona Halep a câştigat cu 6-1, 6-2, în doar 53 de minute, disputa din optimile de finală ale turneului la Cincinnati, calificându-se astfel în sferturile de finală.

18 aug. 2016, 16:03
Simona Halep a spulberat-o şi pe Daria Gavrilova. Victorie clară, în mai puţin de o oră

UPDATE. SIMONA HALEP a stat pe teren joi mai puţin decât în meciul din turul doi, jucat cu Annika Beck. Dacă în faţa nemţoaicei a pierdut cinci game-uri, în faţa Dariei Gavrilova a pierdut doar tre, scorul final fiind 6-1, 6-2 pentru Halep. Meciul a durat doar 53 de minute, iar Halep a condus în permanenţă.

În sfertrile de finală Halep o va întâlni pe învingătoarea dintre britanica Johana Konta şi poloneza Agnieszka Radwanska.

ŞTIREA INIŢIALĂ. Simona Halep şi Daria Gavrilova s-au întâlnit ultima oară la sfârşitul lunii iulie, la Montreal, când compatrioata noastră a câştigat clar, 6-2, 6-3. Gavrilova a bătut-o însă pe Halep în primăvara acestui an, la Roma.

De remarcat că în timp ce Halep a jucat direct din turul doi la Cincinnati, Daria Gavrilova a trebuit să joace calificările. Astfel, ea are deja patru victorii la acest turneu, toate obţinute în minimum de seturi. Le-a învins în calificări pe nemţoaica Mona Barthel şi japoneza Naomi Osaka, în turul 1 a trecut de franţuzoaica Caroline Garcia, iar în turul secund a eliminat-o pe Elina Svitolina.

SIMONA HALEP-DARIA GAVRILOVA LIVE STREAMING ONLINE. Optimile de finală la Cincinnati sunt răsplătite cu 105 puncte WTA. Anul trecut, Halep a jucat finala la Cincinnati, fiind învinsă de Serena Williams, scor 3-6, 6-7.