SIMULARE limba română. Organizatorii au încurcat subiectele la un liceu din Medgidia

SIMULARE limba română. Elevii de clasa a XI a și a XII a de la secția Uman a Liceului Teoretic Nicolae Bălcescu din Medgidia au primit la simularea de luni, din greșeala organizatorilor, subiectele de la Real. Neștiind despre încurcătură, elevii și-au rezolvat, cum au putut, temele. O comisie a ISJ Constanța va analiza situația, urmând să ia măsuri.

13 mart. 2017, 13:17
SIMULARE limba română. Organizatorii au încurcat subiectele la un liceu din Medgidia

SIMULARE limba română. Simularea pentru Bacalaureat 2017 a fost organizată la Liceul „Nicolae Bălcescu” din Medgidia în lipsa directorului unității de învățământ, fiind plecat în străinătate. După terminarea simulării, un părinte a informat că a fost o încurcătură care nu a mai putut fi remediată, potrivit evz.ro.

Citeşte şi SUBIECTE ROMANA SIMULARE BAC 2017 EDU.RO. Ce au avut de rezolvat elevii de clasele a XI-a şi a XII-a

Isprava directorului adjunct a fost confirmată de purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Școlar Județean Constanța, Cristina Ivan. La Simulare, elevii de la Real au primit subiectele corecte. Greșeala a fost la cele două clase de a XI a, respectiv a XII a de la Uman. Mai exact, prima pagină a fost cu subiectele de la Uman, iar cele două subiecte, de pe pagina a doua, au fost de Real.

Cristina Ivan spune că elevii și-au făcut temele „așa cum s-au priceput și copiii vor fi evaluați în funcție de nivelul lor de pregătire”. Simularea nu se poate repeta. O comisie a Inspectoratului Școlar Județean va analiza situația de la liceul Nicolae Bălcescu din Medgidia, urmând să se ia măsurile legale.

Citeşte şi BAREME ROMANA EVALUARE NATIONALA 2017: Cum se rezolvau subiectele la clasa a VIII-a, conform edu.ro