ŞOCANT! Doi adolescenţi au transmis LIVE un schimb de focuri cu poliţia, după care s-au sinucis VIDEO

Doi adolescenți din Rusia, ambii în vârstă de 15 ani, au șocat o lume întreagă după ce au transmis LIVE un schimb de focuri cu Poliția, iar ulterior s-au sinucis.

15 nov. 2016, 17:19
ŞOCANT! Doi adolescenţi au transmis LIVE un schimb de focuri cu poliţia, după care s-au sinucis VIDEO

Totul s-a produs în timp ce Denis, tânărul de 15 ani, a rămas peste noapte la prietena sa, Katya. Înarmați până în dinți cu un pistol, o pușcă de vânătoare și muniție ca pentru război, cei doi adolescenți s-au fotografiat și chiar au transmis LIVE pe o rețea de socializare ultimele ore din viața lor.

Pe imagini se poate observa cum Denis trage pe geamul unei case, în timpul unui schimb de focuri cu polițiștii chemați de mama fetei, împușcată în picior de tânăr.

Ulterior, cei doi adolescenți au fost găsiți morți în casă, iar potrivit jurnaliștilor de la Daily Mail, cei doi s-au sinucis.

Într-o ultimă postare de pe rețeaua de socializare a Rusiei, VK, Denis a scris: ‘Te-am iubit, dar nu ți-ai dat seama cum mi-ai distrus mintea și viață. Adio tuturor, prieteni, familie și cunoștințe. Nu vă faceți griji, voi pleca cu stil. Vă doresc noroc în viață tuturor și, vă rog, nu vă fie frică să trăiți așa cum vreți. Viața este despre distracție’.