STEAUA-DINAMO 3-0. Costel Gâlcă, declaraţie surpriză după prima victorie în derby

STEAUA-DINAMO 3-0. Costel Gâlcă, antrenorul Stelei, s-a declarat foarte încântat de primul său succes ca antrenor în fața lui Dinamo. El a recunoscut că în prima repriză echipa sa a suferit din cauza jocului bun făcut de Dinamo.

31 oct. 2014, 21:51
STEAUA-DINAMO 3-0. Costel Gâlcă, declaraţie surpriză după prima victorie în derby

STEAUA-DINAMO 3-0. „Era un meci foarte important pentru mine, am început cu dreptul, e o victorie mare. Am început mai greu în prima repriză, am intrat în jocul lor, dar în partea a doua am desfăcut jocul și am marcat mai mult. E și meritul lui Dinamo că în prima parte au făcut densitate mai bună. Pe Keșeru l-a deranjat casca, nu e ușor să joci cu ea când nu ești obișnuit„, a declarat Cosel Gâlcă, la Look TV.

Citeşte şi STEAUA-DINAMO 3-0. Flavius Stoican, reacţie FABULOASĂ după ce a fost surclasat în derby

Totodată, tehnicianul a explicat și motivul pentru care l-a înlocuit pe Lucian Sânmărtean, deși mijlocașul a fost vizibil nemulțumit de decizia antrenorului său.

Citeşte şi STEAUA-DINAMO, panică la derby. Arlauskis a fost atacat cu petarde FOTO

Sânmărtean avea un cartonaș, nu e el un jucător foarte agresiv, dar se putea să-l ia și pe al doilea (…) Au fost parcă prea multe petarde, suporterii cred că ar trebui să încurajeze, totuși, echipele. Îi dedicăm victoria și lui Rusescu, se va opera, dar sper să-l avem cât mai repede„, a mai spus antrenorului Stelei.

Citeşte şi STEAUA-DINAMO, declaraţia lui Claudiu Keşeru: Am fost INCONŞTIENT!