STEAUA-DINAMO: Anunţ important pentru toţi fanii

STEAUA-DINAMO: Peste 900 de jandarmi din cadrul Jandarmeriei Capitalei vor asigura măsurile de ordine publică şi siguranţa spectatorilor ce vor fi prezenţi la meciul de fotbal Steaua - Dinamo, care se va disputa, sâmbătă, de la ora 21.00, în etapa a XXI-a a Ligii I.

01 mart. 2014, 17:22
STEAUA-DINAMO: Anunţ important pentru toţi fanii

STEAUA-DINAMO: Georgian Enache, purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei Române, a vorbit despre măsurile de securitate de la Steaua – Dinamo.Printre altele, acesta a explicat în ce condiții pot fi folosite torțele și fumigenele. Astfel, suporterii nu au voie să aprindă niciun fel de materiale pirotehnice, singurii care au permisiunea să le mânuiască fiind reprezentanții autorizați ai firmei angajate de organizatorul meciului, în acest caz Steaua.

Georgian Enache a mai dezvăluit că echipa Steaua și-a angajat o firmă care să facă spectacolul pirotehnic. Fanii care vor fi descoperiți că încearcă să pătrundă în stadion cu astfel de materiale sau care aprind torțe vor fi arestați și riscă până la 5 ani de închisoare.

STEAUA-DINAMO: Potrivit unui comunicat remis RomaniaTV.net, accesul spectatorilor în stadion se va face începând cu ora 18.30 doar pe bază de bilete şi invitaţii.

Pentru a evita aglomeraţia în jurul punctelor de intrare în arena sportivă, Jandarmeria Capitalei recomandă spectatorilor să vină din timp la stadion, începând cu ora deschiderii porţilor de acces.

De asemenea, Jandarmeria Capitalei recomandă suporterilor să nu se implice în incidente care ar putea duce la tulburarea ordinii şi liniştii publice, delimitându-se de orice formă de violenţă verbală sau fizică ce ar putea conduce la manifestări violente. În acest scop, vineri şi sâmbătă, pe 17 panouri stradale din Capitală şi pe mai multe panouri publicitare din Centrul Istoric, va rula un spot video cu mesajul „Invitaţie la fair – play”. 

Tot pentru meciul de sâmbătă, Poliţia Capitalei a anunţat mobilizarea a peste 350 de poliţişti bucureşteni.Partida Steaua – Dinamo, din cadrul etapei a XXI-a a Ligii I, se va disputa sâbătă, de la ora 21.00, pe stadionul din Bulevardul Ghencea.