STEAUA – FC VOLUNTARI 2-2: Viitorul se poate distanţa la şase puncte în clasamentul Ligii 1

Steaua a terminat la egalitate, 2-2 cu FC Voluntari, la capătul unui meci slab făcut de echipa lui Reghe. 

12 feb. 2017, 10:11
STEAUA – FC VOLUNTARI 2-2: Viitorul se poate distanţa la şase puncte în clasamentul Ligii 1

STEAUA – FC VOLUNTARI 2-2

Steaua a terminat la egalitate, scor 2-2, partida disputată duminică, pe Arena Naţională, în compania echipei FC Voluntari, în etapa a XXIII-a a Ligii I. Cele două echipe au beneficiat de câte un penalti, cel al bucureştenilor fiind transformat de Harlem Gnohere. Ilfovenii au început în forţă şi a marcat în minutul 3, prin Petre Ivanovici, care a scăpat singur cu Niţă. Boldrin a egalat în minutul 31, cu un şut din şase metri.

Finalul a fost unul incendiar, cu două penalty-uri controversate. Cernat a marcat în minutul 81, după ce Niţă l-a faultat pe Novac, iar Gnohere a egalat după un henţ al lui Maftei.  La ultima fază, centrarea trimisă de Jakolis a lovit bara transversală.

După acest egal, Steaua acumulează 42 de puncte şi este pe locul 2. FC Voluntari este pe 10, cu 26 de puncte.


Min.90> Nebunie in careul Voluntariului, BARA Steaua!

Min. 87Gooool!  2-2, după un penalty transformat de Harlem-Eddy Gnohere!

Min. 81>ooool! Florin Cernat transformă penalty-ul și Voluntari conduce, 1-2!

Min.30> Goooool! Se face1-1prin golul lui Fernando Henrique Boldrin!

Min. 3> Gooool! Petre Daniel Ivanovici punctează și aduce Voluntari în avantaj, 0-1!

Echipele de start:
Steaua: 
Niță – Ov. Popescu, Tamaș, Moke, Momcilovic – Pintilii, Muniru – Jakolis, Boldrin, De Amorim – Gnohere

FC Voluntari: Balauru – Maftei, Balaur, Cazan, Coman – Novac, Lazăr, Cernat – Popadiuc, Curelea, Ivanovici

Reghe a stabilit deja primul „11”, în care nu se va regăsi Denis Alibec, suspendat după eliminarea din meciul cu CFR Cluj, 1-1.

Cum ar putea arăta Steaua: Fl. Niţă – Ov. Popescu, Tamaş, Moke, Momcilovici – Pintilii, Muniru – Jakolis, Achim, De Amorim – Gnohere

Bucureșteanul Andrei Chivulete (30 ani) va fi la centrul partidei de duminică dintre Steaua și FC Voluntari.

Acesta va fi ajutat de asistenţii Vladimir Urzică şi Mircea Grigoriu, în timp ce Horia Mladinovici va fi arbitru de rezervă.

5 NOUTĂŢI DE LA STEAUA

1. Jucătorii și stafful au avut probleme în pregătirea meciului cu FC Voluntari din cauza zăpezilor căzute peste București în ultima săptămână. Fotbaliștii s-au pregătit mai mult în sala de forță din Berceni.

2. Noul venit Marian Pleașcă nu va face parte din lotul echipei pentru această etapă. Ieri dimineață a efectuat vizita medicală și va intra în vederile lui Reghecampf abia de săptămâna viitoare.

3. Tamaș și compania vor studia astăzi meciul cu Voluntari din turul sezonului, jucat la Ploiești, atunci când au câștigat 3-2 cu ajutorul arbitrului Ovidiu Hațegan.

4. Antrenorul Stelei va decide în ziua meciului dacă va începe din primul minut cu Boldrin sau cu Achim: „Vom analiza. Ricky bate foarte bine loviturile libere. El și Achim sunt doi jucători foarte buni”.

5. Steaua va începe cu Gnohere titular, chiar dacă acesta nu este încă sută la sută din punct de vedere medical. „A lucrat foarte mult cu cei din stafful medical pentru a ajunge la un nivel bun”, spun steliștii.

STEAUA VOLUNTARI LIVE VIDEO. Echipa lui Laurenţiu Reghecampf va juca pe teren propriu în a doua etapă a anului 2017 în Liga 1, cu cea a lui Florin Marin, antrenor recunoscut pentru succesele pe care le-a avut de-a lungul timpului în faţa Stelei, indiferent cine stătea pe banca „roş-albaştrilor” sau ce echipă antrena el.

STEAUA VOLUNTARI LIVE VIDEO. Oţelul Galaţi, Ceahlăul Piatra Neamţ sînt echipele cu care Florin Marin i-a bătut pe vicecampioni, iar acum vrea să adauge şi pe FC Voluntari în această listă, în meciul programat duminică.

STEAUA VOLUNTARI LIVE VIDEO. Laurenţiu Reghecampf are nevoie de victorie în partida cu ilfovenii, un insucces reprezentînd pierderea locului doi în clasament, în cazul în care CS U Craiova va învinge pe FC Botoşani.

STEAUA VOLUNTARI LIVE VIDEO. Pe lîngă Florin Marin mai sînt alţi doi tehnicieni care au rezultate bune în faţa „roş-albaştrilor”, Cristi Pustai şi Marius Şumudică.