STEAUA – RIO AVE. Costel Gâlcă, DECLARAŢIE SURPRIZĂ despre dubla STEAUA – RIO AVE

STEAUA - RIO AVE. Costel Gâlcă îşi doreşte şase puncte în dubla STEAUA - RIO AVE, din Grupa J a UEFA Europa League. STEAUA - RIO AVE se joacă, joi, 23 octombrie, de la ora 20:00, pe Arena Naţională.

23 oct. 2014, 15:28
STEAUA – RIO AVE. Costel Gâlcă, DECLARAŢIE SURPRIZĂ despre dubla STEAUA – RIO AVE

STEAUA – RIO AVE. Costel Gâlcă a anunţat că nu va conta pe fundaşul Srgian Luchin în meciul STEAUA – RIO AVE. „Am avut ceva probleme cu accidentările în ultima perioadă. Sunt apţi, în afară de Luchin. Vom mai vedea şi mâine ce se va întâmpla, avem un antrenament dimineaţă. După meciul cu Rio Ave, Luchin va reveni la antrenamente”, a declarat antrenorul celor de la Steaua.

STEAUA – RIO AVE. Calificarea se decide la dubla STEAUA – RIO AVE

„Rio Ave este o echipă tânără, dornică de rezultate. Iniţiază jocul de la portar, dacă sunt lăsaţi, vin foarte bine pe mingea a doua. Au jucători destul de rapizi în faţă. În general este o echipă tânără şi foarte bună. Sper ca mâine,. noi să facem un meci bun, să câştigăm acest joc şi pe cel de la Rio Ave, pentru că ne-ar da o şansă mare pentru a ne bate la primul loc. Dacă după meciul de la Rio Ave o să facem 9 puncte, o să luăm o opţiune importantă”, a declarat tehnicianul stelist la conferinţa de presă dinaintea meciului STEAUA – RIO AVE din Europa League.

Costel Gâlcă a mai declarat că nu îl va folosi pe Alex Bourceanu în meciul STEAUA – RIO AVE. „Bourceanu nu va juca pentru că este abia la al treilea antrenament. Sper să revină cât mai repede, dar nu vreau să îl forţez”, a declarat Costel Gâlcă.

Rio Ave a pierdut primele două meciuri din grupă cu Dinamo Kiev şi Aalborg, dar Gâlcă nu consideră că Steaua va avea o dublă uşoară în faţa lusitanilor: „Rezultatul cu Aalborg (6-0, n.r.) nu se întâmplă la fiecare meci. Aseară în Champions League au fost nişte scoruri neobişnuite, dar noi sperăm numai să câştigăm meciul, să avem un joc bun şi să marcăm goluri”.

Din lotul portughezilor, Gâlcă i-a remarcat pe atacantul Emmanuel Boateng, „un jucător bătăios, cu viteză bună”, şi pe mijlocaşul Diego Lopes.

STEAUA – RIO AVE. Chiar dacă suporterii steliști nu păreau prea interesați de partida STEAUA – RIO AVE, până în dimineața zilei meciului se vânduseră în total aproximativ 20.000 de bilete. Cum există șanse mari să se vîndă foarte multe și în ziua premergătoare duelului cu Rio Ave, sunt premise importante ca fanii celor de la Steaua să ocupe mai mult de 50 la sută din capacitatea Arenei Naționale.

Meciul STEAUA – RIO AVE va avea loc, joi, 23 octombrie, de la ora 20:00, pe Arena Naţională, şi va fi arbitrat de o brigadă galeză, în frunte cu centralul Lee Evans.

Steaua nu a învins încă o echipă portugheză în cupele europene. Bucureştenii au înfruntat pe Benfica în semifinalele Cupei Campionilor Europeni din 1988 (0-2 la Lisabona, 0-0 la Bucureşti) şi în grupele Ligii Campionilor în 1994 (1-1 la Bucureşti şi 1-2 la Lisabona).Fanii roş-albaştrilor aşteaptă astfel o premieră la meciul STEAUA – RIO AVE.