Steven Seagal şi-a făcut de cap până dimineaţa într-un club din Capitală. Vezi cu ce vedete s-a distrat

Steven Seagal a sărbătorit în avans împlinirea a 62 de ani! Deşi vedeta de peste Ocean este născută pe 10 aprilie, românii s-au gândit să-i facă o surpriză şi să-i organizeze mai multe petreceri, întrucât Segal pleacă săptămâna viitoare din țară.

RomaniaTV.net
07 apr. 2014, 14:39

Actorul Steven Segal împlineşte pe 10 aprilie 62 de ani, însă a petrecut în avans.

Marele party a avut loc sâmbătă noaptea într-un restaurant de fiţe din București, acolo unde s-a adunat toată floarea cea vestită a lumii mondene. Printre cei care au ţinut să-l felicite pe Seagal s-au numărat Irinel Columbeanu şi Radu Mazăre, primarul Constanţei, fiind însoţit ca de obicei, de o suită de frumuseţi autohtone.

Potrivit wowbiz.ro, petrecerea s-a prelungit până spre dimineaţă, iar Steven Seagal a rămas impresionat de atenţia de care s-a bucurat din partea românilor.

Citeşte şi: Nu o să-ţi vină să crezi. Cum arăta actorul Steven Seagal în urmă cu 25 de ani, la debutul carierei sale FOTO

Actorul Steven Seagal (62 de ani) nu mai are nevoie de nicio prezentare. Acesta este cunoscut publicului din nenumăratele filme în care a jucat sau pe care le-a produs, dar şi pentru că este un maestru în artele marţiale japoneze, având centura neagră cu 7 dani în stilul aikido.

Cu toţii suntem familiarizaţi cu imaginea lui Steven Seagal, însă puţin ştiu cum arăta acesta în tinereţe, când se afla la debutatul carierei sale cinematografice. Într-o fotografie făcută în 1989, actorul apare alături de soţia sa de atunci Kelly LeBrock şi de una dintre fiicele sale.

CITEŞTE ŞI: Steven Seagal s-a îndrăgostit de mâncarea românească. Vezi care este restaurantul lui preferat

Steven Seagal este un şi un cunoscut militant pentru protecţia mediului, un activist pentru drepturile animalelor şi un susţinător al mişcării pentru independenţa Tibetului.

Actorul Steven Seagal a vizitat România de mai multe ori în ultimii ani, ocazie cu care a filmat pentru mai multe producţii.

VEZI ŞI: Steven Segal, fotografiat cu una dintre cele mai sexy românce. Vezi cine este vedeta care i-a picat cu tronc